Rupes D-A Ultra Fine Polishing Foam Pad, 100 mm

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 9,90 990
Vaahtomuovilaikka viimeistelyyn

Rupes D-A Ultra Fine Polishing on Rupesin uudistuneen vaahtomuovilaikkasarjan vähiten leikkaava, viimeistelyyn tarkoitettu laikka. D-A Ultra Fine toimii hyvin myös pehmeiden maalipintojen viimeistelykiillotuksessa. Sitä voi hyödyntää myös vahan tai sealantin levittämiseen - vaikkakin kyseinen vaihe on useimmiten helpompi tehdä käsin vaahtomuovilevittimellä.

Kokeile D-A Ultra Fine -laikkaa vähäisten maalipinnan virheiden poistamiseen tai tavoittele korkeakiiltoista viimeistelyä Rupes UNO Pure -kiillotusaineen kanssa.

Rupes-vaahtomuovilaikkojen uusi, kaarevareunainen muotoilu suojaa aiempaa paremmin tallan vahinkokosketuksilta pintaan silloin kun työstetään monimuotoisia, ahtaita tai muuten hankalammin luoksepäästäviä alueita.

Uusi laikkamalli on myös aavistuksen aiempaa matalampi, millä on tavoiteltu paremman kestävyyden lisäksi sitä, että epäkeskokoneiden mekaaninen liike saataisiin välittymään työstettävälle pinnalle entistä paremmin. Samalla parantunut vakaus ja hallinta kaikissa kiillotustyön vaiheissa lisäävät käyttömukavuutta.

Koko ja ominaisuudet

  • halk. 100 mm (velcro 80 mm)
  • sopiva tallan koko: 75 mm

Rupes High performance -sarjan 100 mm:n laikat leikkaavimmasta alkaen:

Muut saatavilla olevat koot:
D-A Ultra Fine, 150 mm
D-A Ultra Fine, 180 mm

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.