PT Tire Applicator Brush

Heti varastosta

Hinta: 12,90 1290
Harjamallinen erikoislevitin renkaiden suojatuotteille

PT Tire Applicator Brush on hyvä apuväline renkaan kylkien suojatuotteiden levittämiseen. Sen toimivuus tulee erityisesti esille, kun renkaan kyljessä on runsaasti kohokuvioita ja erilaisia urituksia. Näihin on hankala saada tasaista levitystulosta perinteisellä vaahtomuovilevittimellä. PT Tire Applicator Brushin erittäin ohuet, tiukkaan pakatut harjakset mukautuvat pinnan muotoihin täydellisesti ja tuote levittyy jokaiseen syvennykseen vaivattomasti.

Nuppimaisesta kädensijasta saa tukevan otteen, eikä Tire Applicator Brush lipeä sormista. Käytön jälkeen levitin asetetaan kätevään säilytystelineeseen, joka pitää levittimen harjakset alaspäin ilman kosketusta alustaan. Levitin lukittuu telineeseen napsahtaen, joten se ei myöskään irtoa telineestä vahingossa.

Koko ja ominaisuudet

  • harjasosan halk. 50 mm
  • harjasten pituus 17 mm
  • kokonaiskorkeus telineessä 65 mm
Arvostele tämä tuote

29.06.2023 - -J-

Paras väline rengaskiillokkeen levitykseen mitä ikinä tullut vastaan. Sienimäisellä levittimellä menee moninkertainen määrä tuotetta kuin mitä tällä. Erittäin näppärä käyttää ja säilyttäminen fiksua kun sujahtaa omaan kiinnikkeeseen käytön jälkeen takaisin. Suosittelen.

09.05.2023 - Arms

Paras tuote mitä olen löytänyt rengaskiillokkeen levitykseen. Helppo, nopea, tarkka ja tasainen levitys käsiä sotkematta. Helppo pestä harja käytön jälkeen ja säilytystelinekin vielä mukana.

21.01.2023 - M

Tällä oli erittäin hyvä levittää rengaskiilloke. Saa hyvin tasaisen kerroksen, tarkasti!