Uusi
  • PT minisuihkuputki PT Compact -pikaliitinsuutinsarjalla

PT minisuihkuputki PT Compact -pikaliitinsuutinsarjalla

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 32,90 3290
Minisuihkuputki 15, 25 ja 40 asteen suuttimilla

PT minisuihkuputki on lyhyin suihkuputkimallimme. Sen avulla pitkänkin pesurikahvan kokonaispituus saadaan minimoitua kätevästi ja pesu onnistuu entistä helpommin myös ahtaissa tiloissa.

Pikaliittimillä varustettu suutinsarja sisältää 15 asteen viuhkasuuttimen (oranssi), 25 asteen viuhkasuuttimen (vihreä) ja 40 asteen viuhkasuuttimen (valkoinen). Kaikki edellä mainitut suuttimet ovat oikein käytettynä turvallisia myös autonpesukäytössä.

Suihkuputki ja suuttimen pidin ovat ruostumatonta terästä. Adapteri on mallista riippuen joko messinkiä tai ruostumatonta terästä. Paineenalaisena rikkoutuvia muovikomponentteja ei ole käytetty missään mallissa.

Tuote sisältää yhden suihkuputken valitulla adapterilla ja kolmen kappaleen vaihtosuutinsarjan.

Ilmoita tilauksen yhteydessä pesurin tarkka malli suutinkoon määrittämistä varten. Varmimmin ja helpoimmin kaikki tarvittava tieto löytyy pesurin tyyppikilvestä. Tyyppikilven kuvan lähettäminen sähköpostiin info@autonhoitokauppa.fi on nopein tapa tiedon toimittamiseen.

Suuttimia on saatavana seuraavina kokoina: 025, 030, 035, 040, 045, 050, 055, 060, 065, 070 ja 075. Millimetreinä ilmoitettuna suutinkokovalikoima kattaa koot 1,10 - 1,90 mm.

Jos pesurin malli jää epäselväksi, olemme aina yhteydessä ennen tilauksen toimittamista.

Suihkuputkien sopivuudet:

Kärcher K – Tämä suihkuputki sopii Kärcher K -sarjan pesureihin. Pesurien alkuperäiset liittimet ovat muovia, mutta tämän lyhyen suihkuputken messinkiliitin on täysin yhteensopiva.

Kärcher HD M22 – Tämä suihkuputki sopii Kärcher HD -pesurien perinteiseen M22-kierreliitokseen. Huomaa, että uusimmat Kärcher HD -pesurit (valmistusajankohta vuodesta 2017 eteenpäin) on varustettu vakiona Kärcher EASY!Lock -liittimillä. Näihin pesureihin sopii PT minisuihkuputki Kärcher HD EASY!Lock -liittimellä.

Kärcher HD EASY!Lock – Tämä suihkuputki sopii Kärcher HD -pesurien EASY!Lock -liitokseen, joka on ollut vakiovarusteena HD-sarjan pesureissa vuodesta 2017 eteenpäin. Huomaa, että vanhemmat Kärcher HD -pesurit on varustettu Kärcher HD M22 -liittimellä. Näihin pesureihin sopii PT minisuihkuputki Kärcher HD M22 -liittimellä.

Kränzle M22 – Tämä suihkuputki sopii Kränzlen perinteiseen M22-kierreliitokseen. Huomaa, että uusimmat Kränzle-pesurit (valmistusajankohta loppuvuodesta 2020 eteenpäin) on varustettu vakiona Kränzlen pikaliittimillä. Näihin pesureihin sopii PT minisuihkuputki Kränzle D12-/Nilfisk Ergo -pikaliittimellä.

Bosch – Tämä suihkuputki sopii Bosch-pesureihin, jotka eivät ole AQT/Aquatak -sarjaa.

Bosch AQT/Black & Decker – Tämä suihkuputki sopii Bosch AQT-sarjan pesureihin ja Black & Decker -pesureihin.

Lavor – Tämä suihkuputki sopii Lavorin pesureihin, jos liitin on kaksisakaraista mallia. Lidlissä myytävät Parkside-merkkiset pesurit ovat toistaiseksi käyttäneet myös tätä Lavorin liitinmallia. Huomaa, että Lavorilla on käytössä joissakin pesureissa myös Kränzle M22 -liitintä.

Nilfisk/Kew/Alto – Tämä suihkuputki sopii kaikkiin Nilfisk-pesureihin, joissa on kaksisakarainen liitin. Sama pätee Kew- ja Alto-merkkisiin pesureihin. Jos Nilfiskin kahva on Ergo-mallinen, siihen sopii Kränzle D12-/Nilfisk Ergo -pikaliitin.

PT Pro -pikaliitin – Tämä suihkuputki sopii PT Pro -pikaliitinjärjestelmään. Tämä suihkuputki on oikea valinta, jos pesurisi on varustettu jommallakummalla näistä pikaliitinsarjoista:

Kränzle D10 -pikaliitin – Tämä suihkuputki sopii Kränzle P1050 -malliseen pesuriin. Muihin Kränzleihin sopii joko Kränzle D12-/Nilfisk-pikaliitin tai Kränzle M22 -liitin.

Kränzle D12-/Nilfisk Ergo -pikaliitin – Tämä suihkuputki sopii Kränzlen ja Nilfiskin omiin pikaliitinjärjestelmiin. Kränzlellä tämä pikaliitin on ollut käytössä vuodesta 2020 alkaen ja Nilfiskillä kaikissa Ergo-kahvalla varustetuissa pesureissa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.