Uusi
  • PT lyhyt suihkuputki 25 asteen suuttimella

PT lyhyt suihkuputki 25 asteen suuttimella

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 32,90 3290
Lyhyt suihkuputki 25 asteen suuttimella

PT lyhyellä suihkuputkella mahtuu pesemään ahtaammissa tiloissa kuin pesurin alkuperäisellä suihkuputkella. Tämän suihkuputken tehollinen pituus kahvaan asennettuna on liittimestä riippuen n. 15-18 cm. Pehmeä suuttimen suojakartio suojaa auton pintaa kolhuilta, jos suihkuputkella osuu vahingossa autoon. Kaikki paineenalaiset komponentit ovat ruostumattomia. Suihkuputket kootaan laadukkaista komponenteista varastollamme Laitilassa.

Tämä suihkuputki on varustettu 25 asteen viuhkasuuttimella. Se on sopiva valinta silloin, kun pesuetäisyys auton pinnasta on normaalisti n. 40-50 cm. Tällöin viuhkan leveys auton pinnalla on n. 20 cm. Mikäli pestään selvästi lähempää, kannattaa harkita 40 asteen suutinta. Tällöin n. 20 cm viuhkan leveys auton pinnalla saavutetaan n. 30 cm etäisyydeltä.

Tuote sisältää suihkuputken, adapterin sekä oikeankokoisen viuhkasuuttimen valmiiksi paikalleen kiinnitettynä ja tiivistettynä.

HUOM! Viuhkan leventäminen ei kasvata pesutehoa, vaan sen määrittää pesurin vedentuotto. Älä siis hanki pienitehoiseen pesuriin (tuotoltaan alle 9 litraa minuutissa) turhaan leveäviuhkaista suutinta pesun nopeuttamismielessä; tulos ei tule olemaan toivottu.

Ilmoita tilauksen yhteydessä pesurin tarkka malli suutinkoon määrittämistä varten. Varmimmin ja helpoimmin kaikki tarvittava tieto löytyy pesurin tyyppikilvestä. Tyyppikilven kuvan lähettäminen sähköpostiin info@autonhoitokauppa.fi on nopein tapa tiedon toimittamiseen.

Suuttimia on saatavana seuraavina kokoina: 025, 030, 035, 040, 045, 050, 055, 060, 065, 070 ja 075. Millimetreinä ilmoitettuna suutinkokovalikoima kattaa koot 1,10 - 1,90 mm.

Jos pesurin malli jää epäselväksi, olemme aina yhteydessä ennen tilauksen toimittamista.

Kaikki suihkuputket ja suuttimen pitimet ovat ruostumatonta terästä. Osassa malleista adapteri on myös ruostumatonta terästä, osassa messinkiä. Suuttimen suojakartio on pehmeää kumimaista materiaalia ja sen kiinnittävä mutteriholkki on muovia. Suuttimen pitimen kierre on 1/4" NPT (kartiokierre) ja siihen sopivat kaikki myymämme kierteellä varustetut painepesurisuuttimet.

Suihkuputkien sopivuudet:

Kränzle D12-/Nilfisk Ergo -pikaliitin – Tämä suihkuputki sopii Kränzlen ja Nilfiskin omiin pikaliitinjärjestelmiin. Kränzlellä tämä pikaliitin on ollut käytössä vuodesta 2020 alkaen ja Nilfiskillä kaikissa Ergo-kahvalla varustetuissa pesureissa.

Kränzle M22 – Tämä suihkuputki sopii Kränzlen perinteiseen M22-kierreliitokseen. Huomaa, että uusimmat Kränzle-pesurit (valmistusajankohta loppuvuodesta 2020 eteenpäin) on varustettu vakiona Kränzlen pikaliittimillä. Näihin pesureihin sopii PT lyhyt suihkuputki Kränzle D12-/Nilfisk Ergo -pikaliittimellä.

Kärcher HD EASY!Lock – Tämä suihkuputki sopii Kärcher HD -pesurien EASY!Lock -liitokseen, joka on ollut vakiovarusteena HD-sarjan pesureissa vuodesta 2017 eteenpäin. Huomaa, että vanhemmat Kärcher HD -pesurit on varustettu Kärcher HD M22 -liittimellä. Näihin pesureihin sopii PT lyhyt suihkuputki Kärcher HD M22 -liittimellä.

Kärcher HD M22 – Tämä suihkuputki sopii Kärcher HD -pesurien perinteiseen M22-kierreliitokseen. Huomaa, että uusimmat Kärcher HD -pesurit (valmistusajankohta vuodesta 2017 eteenpäin) on varustettu vakiona Kärcher EASY!Lock -liittimillä. Näihin pesureihin sopii PT lyhyt suihkuputki Kärcher HD EASY!Lock -liittimellä.

Kärcher K – Tämä suihkuputki sopii Kärcher K -sarjan pesureihin. Pesurien alkuperäiset liittimet ovat muovia, mutta tämän lyhyen suihkuputken messinkiliitin on täysin yhteensopiva.

PT Pro -pikaliitin – Tämä suihkuputki sopii PT Pro -pikaliitinjärjestelmään. Tämä suihkuputki on oikea valinta, jos pesurisi on varustettu jommallakummalla näistä pikaliitinsarjoista:

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.