Uusi
  • PT lyhyt kahva PT Compact -pikaliitinsuutinsarjalla

PT lyhyt kahva PT Compact -pikaliitinsuutinsarjalla

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 69,90 6990
Lyhyt kahva + suutinsarja Kränzle- ja Kärcher HD -pesureihin

Pikaliitinsuutinsarjalla varustettu PT lyhyt pesurikahva minimoi tilantarpeen autoa pestessä. Kahva on lyhyin mahdollinen ja suihkuputki on korvattu pikaliittimellä kiinnittyvillä suuttimilla. Tämän kompaktimpaa kahvakokonaisuutta ei ole mahdollista rakentaa.

Kahva sopii Kränzle- ja Kärcher HD -pesureiden alkuperäisten kahvojen tilalle lukuun ottamatta Kärcher HD EASY!Lock-malleja.

Suutinsarja sisältää 15 asteen viuhkasuuttimen (oranssi), 25 asteen viuhkasuuttimen (vihreä) ja 40 asteen viuhkasuuttimen (valkoinen). Kaikki edellä mainitut suuttimet ovat oikein käytettynä turvallisia myös autonpesukäytössä.

Kahvan ja suuttimien liittimenä on PT Compact -pikaliitin. Sekä uros- että naarasliittimien materiaali on ruostumatonta terästä.

Ilmoita tilauksen yhteydessä pesurin tarkka malli suutinkoon määrittämistä varten. Varmimmin ja helpoimmin kaikki tarvittava tieto löytyy pesurin tyyppikilvestä. Tyyppikilven kuvan lähettäminen sähköpostiin info@autonhoitokauppa.fi on nopein tapa tiedon toimittamiseen.

Suuttimia on saatavana seuraavina kokoina: 025, 030, 035, 040, 045, 050, 055, 060, 065, 070 ja 075. Millimetreinä ilmoitettuna suutinkokovalikoima kattaa koot 1,10 - 1,90 mm.

Kahvassa on turvalukitus, joka tulee laittaa päälle aina suutinta vaihdettaessa. Kahvan letkunpuoleisessa liitoksessa on 3/8" naaraskierre ja siihen on valmiiksi asennettu ja tiivistetty M22-uroskierteinen adapteri, johon sopivat kaikkien Kränzle-pesureiden letkut ja perinteisellä M22-kierteellä varustettujen Kärcher HD -pesurien letkut. HUOM! Jos Kärcher HD -pesurisi kahva on EASY!Lock-mallia (väriltään harmaa), ei tämä kahva ole yhteensopiva.

Ominaisuudet

  • maksimivirtaus 25l/min
  • maksimipaine 280 bar
  • maksimilämpötila 150 astetta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.