Uusi
  • PT lyhyt kahva + suihkuputki PT Compact -pikaliittimellä

PT lyhyt kahva + suihkuputki PT Compact -pikaliittimellä

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 79,90 7990
Lyhyt kahva + suihkuputki Kränzle- ja Kärcher HD -pesureihin

Lyhyellä suihkuputkella varustettu PT lyhyt pesurikahva minimoi tilantarpeen autoa pestessä. Kahva on lyhyin mahdollinen ja suihkuputki kompaktin pituinen, mutta kuitenkin helposti käsiteltävissä vaikka "kintaat kädessä". Kahvan ja suihkuputken liittimenä on PT Compact -pikaliitin. Sekä uros- että naarasliittimen materiaali on ruostumatonta terästä.

Kahva sopii Kränzle- ja Kärcher HD -pesureiden alkuperäisten kahvojen tilalle lukuun ottamatta Kärcher HD EASY!Lock-malleja.

Kahvassa on turvalukitus, joka tulee laittaa päälle aina suihkuputkea irrotettaessa tai kiinnitettäessä. Kahvan letkunpuoleisessa liitoksessa on 3/8" naaraskierre ja siihen on valmiiksi asennettu/tiivistetty uroskierteinen M22-adapteri, johon sopivat kaikkien Kränzle-pesureiden letkut ja perinteisellä M22-kierteellä varustettujen Kärcher HD -pesurien letkut.

HUOM! Jos Kärcher HD -pesurisi kahva on EASY!Lock-mallia (väriltään harmaa), ei tämä kahva ole yhteensopiva.

Valitse tarpeen mukaan joko 25 asteen tai 40 asteen viuhkalla varustettu suihkuputki. 25 asteen viuhka on sopiva valinta silloin, kun pesuetäisyys auton pinnasta on normaalisti n. 40-50 cm. Tällöin viuhkan leveys auton pinnalla on n. 20 cm.

Mikäli pestään selvästi lähempää, kannattaa harkita 40 asteen suutinta. Tällöin n. 20 cm viuhkan leveys auton pinnalla saavutetaan n. 30 cm etäisyydeltä. HUOM! Viuhkan leventäminen ei kasvata pesutehoa, vaan sen määrittää pesurin vedentuotto. Älä siis hanki pienitehoiseen pesuriin (tuotoltaan alle 9 litraa minuutissa) leveäviuhkaista suutinta pesun nopeuttamismielessä; tulos ei tule olemaan toivottu.

Ilmoita tilauksen yhteydessä pesurin tarkka malli suutinkoon määrittämistä varten. Varmimmin ja helpoimmin kaikki tarvittava tieto löytyy pesurin tyyppikilvestä. Tyyppikilven kuvan lähettäminen sähköpostiin info@autonhoitokauppa.fi on nopein tapa tiedon toimittamiseen.

Suuttimia on saatavana seuraavina kokoina: 025, 030, 035, 040, 045, 050, 055, 060, 065, 070 ja 075. Millimetreinä ilmoitettuna suutinkokovalikoima kattaa koot 1,10 - 1,90 mm.

Jos pesurin malli jää epäselväksi, olemme aina yhteydessä ennen tilauksen toimittamista.

Ominaisuudet

  • maksimivirtaus 25l/min
  • maksimipaine 280 bar
  • maksimilämpötila 150 astetta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.