PT Foam Lancen huoltaminen

PT Foam Lance on hyvin luotettava, pitkäikäinen ja toimintavarma laite. Siitä huolimatta saattaa joskus tulla eteen tarve tehdä vaahdottimelle pieniä huoltotoimenpiteitä, jos esim. vaahdotusominaisuudet ovat heikentyneet, pesuainetta ei kulu pullosta normaalisti tai painepesuri alkaa oireilla vaahdotinta käytettäessä.

Useimmiten syyksi vaahdottimen epänormaaliin toimintaan paljastuvat veden mukana tulevat epäpuhtaudet. Vesijohtoverkoston piirissä tämä on toki harvinaisempaa, mutta esim. omasta kaivosta saattaa joskus kulkeutua vaahdottimen sisuksiin ylimääräisiä ainesosia.

PT Foam Lancen yleisimmät tarkistusta vaativat kohteet on käyty läpi juuri julkaistussa kuvitetussa huolto-ohjeessamme. Tutustu PT Foam Lancen vianetsintä- ja huolto-ohjeeseen (klikkaa linkkiä, niin ohje aukeaa pdf-tiedostona). Lisäohjeita tapauskohtaisesti saa ja kannattaa jatkossakin kysyä meiltä. Huollamme vaahdottimia edelleen myös palveluna, mikä on vaivaton vaihtoehto silloin, kun tarvittavia työkaluja ei löydy omasta takaa tai omaa aikaansa haluaa käyttää muilla tavoin.