PT Clay Towel -savestusliina

Heti varastosta

Hinta: 22,90 2290
Clay- eli savestusliina

PT Clay Towel -savestusliina on uudelleenkäytettävä vaihtoehto perinteiselle savestukselle clay barin kanssa. Maali- tai lasipintaan kiinnittyneet, karheutta aiheuttavat likapartikkelit tarttuvat savestusliinan kumimaiseen pintaan, josta ne huuhdellaan pois vedellä. Clay Towel -savestusliinaa on suositeltavaa käyttää joko ämpäriin laimennetun shampooveden tai erityisen saviliukasteen kanssa.

Savestusliina toimii tarvittaessa myös pelkän veden kanssa, mutta naarmuttamisriskin vähentämiseksi saviliukasteen käyttö on suositeltavaa.

Koko ja ominaisuudet

  • koko 30 cm x 30 cm
  • toinen puoli lyhytnukkaista mikrokuitua, toisella puolella kumimainen pinnoite
  • voidaan käyttää uudelleen lukuisia kertoja

Pikaohje
Ennen savestusliinan käyttöä pinta on puhdistettava kaikesta irtonaisesta näkyvästä liasta. Selvästi likaisen pinnan pyyhkiminen Clay Towelilla naarmuttaa pintaa!

Tee ämpäriin shampooliuos. Kastele savestusliina liuoksessa. Levitä shampoovettä käsiteltävälle alueelle liinan mikrokuitupuolella.

Käännä kumimateriaalilla pinnoitettu puoli vasten auton pintaa ja pyyhi yhdensuuntaisin liikkein. Älä paina vasten pintaa, vaan anna Clay Towelin toimia kevyesti liukuen. Huuhtele savestusliinaa säännöllisesti shampooliuoksessa.

Pinnalla olevat likahiukkaset aiheuttavat aluksi rahisevan äänen. Kun pyyhinnän aikana kuuluva rahina loppuu, pinta on puhdas. Varmista lopputulos liu'uttamalla sormia pinnalla. Parhaiten tuloksen huomaa vertaamalla käsiteltyä ja käsittelemätöntä pintaa.

Arvostele tämä tuote

23.09.2023 - Klasu81

Ihan toimiva savestusliina. Plussana se että ei tarvitse heittää pois, jos sattuu tipahtamaan maahan kuten perinteisen saven kohdalla joutuu tekemään.