P&S Bead Maker Paint Protectant, 473 ml

Heti varastosta

Hinta: 16,90 1690
Spray sealant / quick detailer

P&S Bead Maker on erittäin helppokäyttöinen synteettinen suojatuote maalipinnoille. Bead Makerin ainutlaatuinen koostumus mahdollistaa helpon levityksen suoraan pinnalle sumuttamalla ja sitä voi käyttää myös kuivausapuna.

Bead Makeria voi käyttää niin vahojen, sealantien kuin pinnoitteidenkin päällä lisäämässä kiiltoa ja parantamassa vedenhylkivyyttä ja siten pinnan puhdistuvuutta. Bead Maker toimii myös ainoana suojatuotteena, jolloin suojan kestoksi on odotettavissa olosuhteista riippuen muutamia viikkoja.

Bead Maker tekee pinnan erityisen liukkaaksi ja lisää kiiltoa. Bead Makerin kiilto lisääntyy jopa kahdeksan tunnin ajan levityksen jälkeen. Parin tunnin jälkeen kiiltoa on jo huomattavasti enemmän kuin heti levityksen jälkeen.

Pikaohje
Kun teet käsittelyn ensimmäistä kertaa, sumuta reilusti Bead Makeria suoraan pinnalle ja pari suihkausta myös mikrokuituliinaan. Käytä ainetta runsaammin kuin yleensä quick detailereita tms. Levitä tasaisesti koko alueelle. Pyyhi saman tien kuivaksi asti puhtaalla, kuivalla mikrokuituliinalla. Käsittele paneeli kerrallaan.

Jatkossa käsittelyyn riittää vähempikin ainemäärä. Jos työskentelyolosuhteet ovat hyvin kosteat, on suositeltavaa sumuttaa ainetta enemmän liinaan ja liinan kautta pinnalle kuin suoraan pinnalle.

Pakkaus- ja muut tiedot
473 ml muovipullo, sumutinpää

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
Bead Maker, 3,78 l

Arvostele tämä tuote

18.10.2020 - Mara

Erinomainen sealant. Pesun ja kuivauksen päätteeksi iskin pintaan ja todellakin sai punaisen metallivärin hohtamaan. Antoi todella syvän kiillon ja sai veden kivasti helmeilemään. Jos kesto ei sealantissa ole se tärkein haettu ominaisuus niin tästä oiva tuote kokeiluun. Vahva suositus!

27.05.2020 - V

Parempaa kiiltoa tarjoavaa spray sealantia en ole vielä netistä löytänyt. Kiilto korostuu varsinkin tummilla pinnoilla. Helppo käyttää!

23.05.2020 - Ghzeit

Tekee sen mitä tekstissä sanotaan, upea kiilto ja todella liukas pinta. Olen käyttänyt vahan päällä (Collinite 915) ja kesto on noin pari viikkoa tai pari pesua (Bilt Hamber Auto-Wash + Dodo Juice BTBM).
Yksi suihkaus liinaan ja 3-4 paneeliin, niin koko auto nopeasti läpikäyty. Heikohko kestävyys laskee arvosanaa, muuten suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

08.07.2019 - Patte

Tällä tuotteella saat loistavan kiillon! Pinta on myös melko liukas käsittelyn jälkeen. Kestoksi voisi varovasti arvioida 2-4 viikkoa?

17.06.2019 - Sandels

Loistava spray sealantti, kun kesäkaudella tykkää pestä autoa usein. Paras kiilto mitä tullut vastaan ja vettäkin tuntuu hylkivän kohtuullisen hyvin.