Optimum Tire Protection & Coating, 236 ml

Heti varastosta

Hinta: 26,90 2690
Rengaspinnoite

Optimum Tire Protection & Coating on renkaille suunniteltu tuote, joka antaa pitkäkestoisen suojan mm. UV-säteilyä vastaan. Se muodostaa helposti puhtaana pidettävän ja hillitysti kiiltävän, mustaa väriä korostavan suojan kumipinnalle. Kestoa Tire Protection & Coatingilta voidaan odottaa kuukausia. Tire Protection & Coating on pinnoitetyyppinen eikä sisällä silikonia, öljyjä tai muita sotkevia ainesosia. Käsitelty pinta on kuiva ja siisti.

Pikaohje
Puhdista renkaan pinta huolellisesti. Optimum Tire Protection & Coating ei tartu likaiseen pintaan, jolloin sen kesto jää huomattavasti oletetusta. Lisäksi likainen pinta voi tuottaa laikukkaan lopputuloksen. Puhdistukseen suosittelemme Bilt Hamber Surfex-HD:ta ja pinnan kuivuttua viimeistelyyn Bilt Hamber Cleanser-fluidia mikrokuituliinalla pyyhittynä.

Annostele Tire Protection & Coatingia vaahtomuovi- tai mikrokuitulevittimeen; esim. PT kaareva vaahtomuovilevitin tai PT mikrokuitulevitin toimii tässä hyvin. Levitä Tire Protection & Coating kuivaan, puhtaaseen pintaan. Älä yliannostele. Levityksen alkuvaiheessa tuote muuttuu sinertäväksi. Tämä väri häipyy itsestään tuotteen kuivuessa.

Levitä Tire Protection & Coatingia erityisen huolellisesti renkaan kyljen tekstien ja muiden kohokuvioiden kohdalle. Vältä levittämästä vanteelle. Jos ainetta menee vanteelle, pyyhkäise aine mahdollisimman nopeasti pois mikrokuituliinalla. Mikäli aine ehtii hieman kuivahtaa pintaan, käytä poistossa apuna Bilt Hamber Cleanser-fluidia.

Jos kiiltoa halutaan enemmän, sitä saadaan lisää toisella käsittelykerralla. Odota ensimmäisen kerroksen kuivumista vähintään 30-60 minuuttia ennen uutta käsittelyä.

Älä päästä käsiteltyä renkaan pintaa kastumaan neljään tuntiin käsittelystä.

Pakkaus- ja muut tiedot
236 ml muovipullo, annostelunokallinen kierrekorkki

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
Tire Protection & Coating, 946 ml

Arvostele tämä tuote

13.07.2020 - BMW X5

5 tähteä = riittoisa, kiillon pesun kestävyys aivan huippua, kiilto ihan uudessa renkaassa melkein jopa liikaa