Optimum T.A.R. Remover, 946 ml

Heti varastosta

Hinta: 59,90 5990
Pienpoistoaine

Optimum T.A.R. Remover on lyhennetyyppisen nimensä mukaisesti suunniteltu pien (Tar), liimojen (Adhesive) ja kumin (Rubber) poistoon auton ulkopinnoilta.

T.A.R. Removerin vaikuttavat aineet ovat peräisin soijasta ja muista luonnollisista raaka-aineista. Se ei sisällä maaöljytisleitä, joten se on turvallinen käyttäjälle, ympäristölle ja puhdistettavalle pinnalle. T.A.R. Removeria voidaan käyttää kaikille auton ulkopinnoille: maalille, kromille, muoville ja lasille. T.A.R. Remover on biohajoava eikä sisällä VOC-yhdisteitä.

Pikaohje
Sumuta T.A.R. Removeria suoraan kuivalle, puhdistettavalle pinnalle. Anna vaikuttaa 1-2 minuutin ajan. Tehosta vaikutusta tarvittaessa mikrokuituliinalla tai brushilla. Huuhtele painepesurilla tai pyyhi mikrokuituliinalla. Pyyhintäliinan voi myös kostuttaa Optimum No Rinsella.

Jos lika on pinttynyttä, toista käsittely tarvittaessa. Joissain tapauksissa pitemmästä vaikutusajasta voi olla apua.

Pakkaus- ja muut tiedot
946 ml muovipullo, kierrekorkki

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
T.A.R. Remover, 500 ml

Arvostele tämä tuote

10.02.2021 - Patte

Talvella auton sivujen karheuden poistoon todella hyvä tuote! Eipä tarvitse paljon mikrokuituliinalla auttaa jotta karheus katoaa eikä tarvitse käyttää savea tai muita aineita. Käytän Optimum No Rinse -pesujen yhteydessä.