Optimum Power Clean, 3,78 l

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 64,90 6490
Monikäyttöpuhdistusaine

Optimum Power Clean taipuu monenlaisten kohteiden puhdistamiseen laimennussuhdetta muuttamalla. Power Cleanin polymeerit ja emulgointiaineet hajottavat lian ilman voimakasta mekaanista työtä.

Laimentamattomana Power Clean on tehokas esim. moottoritilan rasvapohjaisen lian poistamiseen ja laimennettunakin se poistaa maalipinnalta sitkeämpääkin likaa, itikoita jne.

Power Clean soveltuu myös mm. jarrupölyn poistoon vanteista sekä renkaiden ja pyöräkoteloiden puhdistamiseen. Riittävästi laimennettuna Power Cleania voi hyödyntää oivallisena yleispuhdistusaineena jopa muovipinnoille.

Annostelu/laimennus
Käytetään laimentamattomana tai laimennetaan käyttötarkoituksen mukaan:

laimentamattomana tai laimennettuna 1:3 esim. ruskeuden poistoon renkaista, moottoritilan tai vanteiden puhdistukseen

1:3 itikoiden poistoon maalipinnalta, sisätilamuovien ja kojelaudan puhdistukseen

Vinkki: Koska Power Clean on hyvin tehokas puhdistusaine, valmistajan virallisten laimennusohjeiden lisäksi suosittelemme kokeilemaan Power Cleanin laimennusta jopa 1:10-1:20 etenkin sisätilojen tai muiden kevyemmin likaantuneiden pintojen puhdistukseen.

Pikaohje
Vanteet ja renkaat: Sumuta Power Cleania sellaisenaan tai sopivasti laimennettuna pinnalle. Käytä puhdistuksessa apuna tarvittaessa pehmeää harjaa tai brushia. Huuhtele huolellisesti vedellä, mielellään painepesurilla. Kuivaa mikrokuituliinalla tai puhallinkuivaimella.

Maalatut pinnat: Käytä Power Cleania sellaisenaan tai laimenna ensin vedellä 1:3. Sumuta pinnalle, pese sopivalla pesuvälineellä ja huuhtele huolellisesti vedellä, mielellään painepesurilla. Jos käytät Power Cleania ulkopintojen yleispuhdistukseen, älä anna tuotteen kuivua pintaan ja huuhtele lasipinnat erityisen huolellisesti.

Sisätilat (vinyyli- ja muut muovipinnat): Muovien puhdistuksessa on suositeltavaa käyttää riittävästi laimennettua pesuliuosta sekä useampia kostutettuja mikrokuituliinoja "huuhtelemiseen", jotta kaikki ainejäämät saadaan pois sellaisiltakin pinnoilta, joita ei pystytä reilummalla vesimäärällä huuhtelemaan.

Pakkaus- ja muut tiedot
3,78 l muovikanisteri, kierrekorkki

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
Power Clean, 500 ml

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.