Optimum Opti-Glass Coating, 30 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 79,90 7990
Lasipinnoite

Optimum Opti-Glass Coating on kestävä ja erittäin riittoisa lasipinnoite. Normaalikokoisen tuulilasin käsittelyyn riittää 2 ml tuotetta. Opti-Glass on SiO2-pohjainen ja siten optisesti erittäin kirkas pinnoite. Samoin sen hydrofobiset ominaisuudet ovat pinnoitteiden parhaimmistoa. Valmistajan määrittelyn mukaan vesi lähtee liikkeelle tuulilasilla jo 50 km/h nopeudessa.

Opti-Glass on helppo asentaa ja se sopii auton lasipintojen lisäksi kotitalouskäyttöön, kuten suihkuseinien ja huokoisten pintojen, esim. kivitasojen suojaamiseen.

Opti-Glass Coating tulee asentaa vain täysin puhtaalle pinnalle.

Pikaohje
Lämpötilan pitää olla 15-30 asteen välillä. Älä käytä suorassa auringonpaisteessa. Kiillota lasi sopivalla lasinkiillotusaineella, esim. Nanolex Glass Polishilla tai Gtechniq G4:llä. Pyyhi ensin vedellä kostutetulla mikrokuituliinalla ja lopuksi rasvaa poistavalla viimeistelypuhdistusaineella, esim. Gtechniq Panel Wipella.

Sumuta muutama painallus Opti-Glassia levittimeen ja levitä puolikkaalle lasille pyörivin liikkein. Pyyhi ylimääräinen tuote pois lyhytnukkaisella mikrokuituliinalla kahden minuutin kuluessa. Jos tuote pääsee kovettumaan ennen poispyyhintää, se on poistettava koneellisella kiillotuksella. Toista toiselle puolikkaalle lasia.

Pakkaus- ja muut tiedot
30 ml muovipullo, sormisumutinpää

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.