Optimum No Rinse Wash & Shine (ONR), 3,78 l

Heti varastosta

Hinta: 65,90 6590

Ilman huuhtelua toimiva autonpesuaine

Optimum No Rinse (ONR) on oikea autonpesuaine silloin kun perinteiseen vesipesuun ei ole aikaa, paikkaa tai välineitä. Laimennettu ONR levitetään sumutinpullolla auton pinnalle ja lyhyen vaikutusajan jälkeen pinta pestään pesukintaalla ja ämpäriin tehdyllä ONR-liuoksella. Pesun jälkeen pinta vain kuivataan mikrokuituliinalla, sillä ONR-pesun jälkeen ei pinnalle jää mitään huuhdeltavaa.

Annostelu/laimennus
Sumutinpulloon 60 ml litraan vettä
Ämpäriin 60 ml 10 litraan vettä

Pakkaus- ja muut tiedot
3,78 l muovikanisteri, kierrekorkki

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
ONR, 236 ml
ONR, 946 ml

Arvostele tämä tuote

23.01.2021 - Oleg

A million and one uses for ONR this is a must have product for anyone who cares about their car. Wipe interiors, exteriors, door shuts, rinse-aid, clay lube..

Wash solution 1:256
Clay lube 1:64
Quick detailer 1:16

05.12.2020 - Markus Martelius

Todella monikäyttöinen aine. Käytän normaalin pesurutiinin yhteydessä kynnysten ja ovenpielien nopeaan pesuun. Auton maalipintojen pesu onnistuu jopa pikkupakkasella kuumaa vettä ja mikrokuituliinoja käyttämällä, yksi paneeli kerrallaan. Ja saven liukasteenakin varsin mainio tuote. Iso suositus!

10.11.2020 - Lauri Heikkinen

Erittäin hyvä tuote. Tuotekuvauksessa ei tosin mainita että onr:ää voi myös käyttää saven liukasteena. Antaa todella hyvän liukkauden savestukseen ja tuotetta kuluu todella vähän.