Optimum Big Red Sponge

Heti varastosta

Hinta: 39,90 3990
Ristiinleikattu pesusieni, rinseless-pesuun

Optimum Big Red Sponge on valikoimamme ensimmäinen vaahtomuovinen pesusieni - tosin hyvin erityislaatuinen sellainen. Vaikka yleisesti ohjeistammekin välttämään sienen käyttöä autonpesussa, voidaan tietyissä erikoistapauksissa saavuttaa oikeanlaisen sienen käytöllä hyviä tuloksia.

Kun käytetään ilman huuhtelua toimivia pesuaineita (no rinse tai rinseless wash), puhdistettava pinta on ilman esipesua likaisempi kuin perinteisessä esipesu + shampookinnastelu -metodissa. Siksi pesuvälineen kyky luovuttaa lika ämpärissä olevaan huuhteluveteen on erityisen tärkeää. Big Red Sponge vastaakin juuri tähän haasteeseen.

Big Red Spongen pinnat ovat molemmin puolin ristiinleikattuja. Nämä leikkaukset muodostavat runsaan määrän erillisiä pintoja, jotka mahdollisimman turvallisesti irrottavat lian pinnalta sieneen, mutta lika myös irtoaa vaivattomasti huuhteluveteen. Materiaaliltaan Big Red Sponge on kestävää, pienisoluista vaahtomuovia.

Koko ja ominaisuudet

  • mitat 17,5 cm x 12,5 cm
  • paksuus 7,5 cm
Arvostele tämä tuote

10.07.2020 - V

Yli vuoden käyttänyt ja toimii loistavasti ONR kanssa. Käytän erillistä mikrokuituliinaa ahtaampia paikkoja kuten ovenkahvoja ja sivupeilejä varten johon sienellä on vaikea päästä. Lika lähtee erityisen hyvin sienestä huuhdellessa.

23.05.2020 - Patte

Hinta voi vaikuttaa korkealta mutta nämähän kestävät "ikuisesti". Paras ostos ikinä Optimum No-Rinse (ONR) pesuihin! Käytän myllytettyjen autojen pesuun ja olen todella tarkka yksityiskohdista.