Nanolex WashCoat, 50 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 7,90 790
Sumuta ja huuhtele -tyyppinen maalipinnan suojatuote, tiiviste

Nanolex WashCoat on kätevä ja nopea tapa auton ulkopintojen suojaamiseen ja suojauksen ylläpitoon. Tuote levitetään pesun jälkeen puhtaalle, märälle pinnalle vaahdottimella tai sumutinpullolla.

WashCoat muodostaa kemiallisen sidoksen maalipinnan tai aiemmin käytettyjen suojatuotteiden kanssa. WashCoat parantaa pinnan kiiltoa sekä veden pisarointia ja pois valumista. WashCoatilla käsitelty pinta hylkii likaa ja on helpompi pitää puhtaana.

Kestoa valmistaja ilmoittaa WashCoatille n. 2000 km:n verran.

Annostelu/laimennus
Aiemmin suojaamattomat pinnat 50-100 ml
Suojatut pinnat 25-50 ml

Pikaohje
Laimenna WashCoatia käsiteltävän kohteen mukaan yllä mainittu määrä noin 3 desilitraan vettä foam lanceen tai noin 1 litraan vettä sumutinpulloon. Levitä auton pinnalle tasaisesti. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti painepesurilla tai sen puuttuessa vesijohtopaineella. Kuivaa auto normaaliin tapaan laadukkaalla mikrokuitukuivausliinalla.

Käytä koko laimentamasi määrä yhdellä kertaa, sillä WashCoat ei säily laimennettuna pitkään. Jos et saa käytettyä koko määrää yhteen levitykseen, odota ensimmäisen levityksen jälkeen pari minuuttia ja levitä sitten loput laimennetusta tuotteesta auton pinnalle.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai hyvin kuumissa olosuhteissa.

Pakkaus- ja muut tiedot
50 ml muovipullo, kierrekorkki

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
WashCoat, 200 ml
WashCoat, 750 ml
WashCoat, 5 l

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.