Nanolex SiSplash, 100 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 7,90 790
Monikäyttöinen maalipinnan suojatuote

Nanolex SiSplash ei ole vain sumuta ja huuhtele -tyyppinen suojatuote. SiSplash ei ole vain perinteinen synteettinen sealant. SiSplash ei ole vain quick detailer. SiSplash on tätä kaikkea yhdessä ja samassa helppokäyttöisessä tuotteessa.

SiSplashia voidaan käyttää itsenäisenä tuotteena suojaksi puhtaalle maalipinnalle tai aiemmin asennetun pinnoitteen päälle. Maalipinnan lisäksi SiSplash sopii kaikille auton ulkopuolisille pinnoille, myös teipatuille pinnoille ja suojakalvoille (PPF). SiSplash kestää hyvin myös lasipinnoilla.

SiSplashilla käsitelty pinta hylkii sekä vettä että likaa. Pinta pysyy puhtaana pitempään ja toisaalta puhdistuu helpommin. Pinta saa lisää kiiltoa ja viimeistellyn ulkonäön.

SiSplashia voidaan laimentaa vedellä jopa 1:3, jos halutaan pitää käyttökustannukset mahdollisimman alhaisina. Laimennus vaikuttaa luonnollisesti saavutettavaan lopputulokseen ja kestoon jonkin verran. Erityisesti pinnan ainoana suojana käytettäessä on suositeltavaa jättää SiSplash laimentamatta. Pinnoitteiden ylläpitokäsittelyissä ja quick detailerina käytettäessä laimennus on paremmin mahdollista.

Valmistajan ilmoittama kesto: Useita pesuja Nanolexin oikein käytetyillä ylläpitopesutuotteilla.

Pikaohje
SiSplashia voidaan käyttää useammalla tavalla:

Käyttö sumuta ja huuhtele -tuotteena (WashCoatin tapaan): Ravista pulloa huolellisesti. Sumuta tuotetta pesun jälkeen märälle pinnalle. Huuhtele huolellisesti painepesurilla. Kuivaa pinta tavalliseen tapaan laadukkaalla mikrokuitukuivausliinalla.

Käyttö quick detailerin tapaan: Ravista pulloa huolellisesti. Sumuta pari painallusta SiSplashia kuivaan tai märkään pintaan. Levitä tasaisesti joko mikrokuituliinalla tai -levittimellä. Viimeistele pyyhkimällä kuivaksi asti puhtaalla mikrokuituliinalla.

Käyttö sealantina: Ravista pulloa huolellisesti. Sumuta pari painallusta laimentamatonta SiSplashia kuivaan pintaan. Levitä tasaisesti joko mikrokuituliinalla tai -levittimellä. Viimeistele pyyhkimällä kuivaksi asti puhtaalla mikrokuituliinalla.

Pakkaus- ja muut tiedot
100 ml muovipullo, sumutinpää

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
SiSplash, 750 ml
SiSplash, 5 l

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.