Nanolex Si3D BC, 30 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 76,90 7690

Kestopinnoite

Nanolex Si3D BC on suunniteltu pohjustuspinnoitteeksi Nanolex Si3D:n alle. BC:n erikoisominaisuutena on joustavuus ja erinomainen tarttuvuus, joka takaa parhaan mahdollisen pohjan itse Si3D-pinnoitteelle.

BC on kemiallisesti hyvin kestävä, mutta ei kovinkaan hydrofobinen. Siksi on suositeltavaa laittaa BC:n päälle aina Si3D-pinnoite. Si3D antaa myös värille syvyyttä ja kiiltoa enemmän kuin pelkkä BC.

Suosittelemme BC:tä erityisesti pehmeille ja helposti naarmuuntuville lakkapinnoille. BC on kerrostettavissa: kaksi kerrosta on optimaalinen määrä. Kerrosten välinen asettumisaika on oltava vähintään tunti, samoin aika ennen Si3D-pinnoitteen levittämistä.

Riittoisuus: 30 ml pakkaus riittää pieniin/keskikokoisiin autoihin, 50 ml pakkaus suurempiin.

Pikaohje
Käsiteltävän pinnan tulee olla täysin puhdas ja kuiva. Työskentele kuivissa ja lämpimissä sisätiloissa, joissa on hyvä valaistus.

Levitä Si3D BC alue kerrallaan (esim. noin 1/4 konepellistä) ja jatka levittämistä ristikkäisin liikkein, kunnes tuotetta on tasaisesti joka paikassa. Odota, kunnes liuottimet haihtuvat osittain (noin puolesta minuutista minuuttiin) ja pyyhi välittömästi puhtaalla mikrokuituliinalla.

Pakkaus- ja muut tiedot
30 ml lasipullo, kierrekorkki
kestopinnoite

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
Si3D BC, 50 ml

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.