Nanolex Clay Bar, 150 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 14,90
Pehmeä puhdistussavi

Nanolex Clay Bar on puhdistussavi, jonka avulla poistetaan maali- ja lasipinnoilta likaa, jota ei ole saatu irrotettua muiden puhdistusvaiheiden aikana, esim. pikitäplät, pihka, maalisumu jne. Nanolexin clay on pehmeä, mutta siinä on kuitenkin riittävä tehokkuus useimpiin savestuskohteisiin. Suosittelemme käytettäväksi Nanolex Clay Luben kanssa.

HUOM! Ennen savestusta suosittelemme tekemään pinnoille perusteellisen puhdistuksen, joka sisältää liuotinpesun, raudanpoiston ja pienpoiston. Mitä enemmän likaa saadaan pois pinnalta ennen savestusta, sitä pienempi on riski aiheuttaa savestuksella mikronaarmuja pintaan.

Pikaohje
Paloittele clay 4-6 osaan. Ota käyttöön yksi pala kerrallaan ja muotoile siitä sormin litteä levy tai hiukan litistetty pallo. Käsittele pieni alue kerrallaan.

Sumuta runsaasti liukastetta pinnalle. Liu'uta savea pinnalla yhdensuuntaisin liikkein. Älä paina kohti pintaa. Lisää liukastetta aina tarvittaessa siten, että pinta pysyy koko ajan märkänä.

Kun saven pinta on tullut selkeästi likaiseksi, muokkaa savea taittelemalla likainen pinta piiloon. Kun taittelu ei enää tuo esiin puhdasta pintaa, ota uusi pala käyttöön.

Pakkaus- ja muut tiedot
150 g savipala, peltikotelo

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.