Innovacar SD1 Iron Thixo Rapid, 1 l

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 27,90 2790
Raudanpoistoaine + shampoo

Innovacar SD1 Iron Thixo Rapid on nopeasti toimiva ja väriä vaihtava (ns. bleedaava) raudanpoistoaine, joka sisältää myös muun tyyppiseen likaan tehoavia ainesosia. Siksi SD1 sopii käytettäväksi myös shampoon tapaan.

SD1 Iron Thixo Rapid sopii kaikenlaisen rautapitoisen lian poistoon. Se tehoaa jarrupölyyn, happamien sateiden aiheuttamiin jäämiin sekä rautateiden ja terästehtaiden läheisyydessä autojen päälle laskeutuvaan likaan. SD1 Iron on Innovacarin raudanpoistoaineista nopeimmin toimiva ja se sisältää myös kalkkijäämiin tehoavia aineita.

Tiksotrooppisen koostumuksensa ansiosta SD1 Iron muuttuu sumutettaessa geelistä nestemäisemmäksi ja pinnalle päätyessään se paksuuntuu ja ikään kuin kiinnittyy pinnalle. Tämän ansiosta vaikutusaika pitenee ja toimivuus pystysuorilla pinnoilla paranee. SD1 Iron on hyvin tiivistetty tuote ja vahvan konsentraationsa sekä laimennettavuutensa takia se kuivuu hitaammin, mikä parantaa tehokkuutta entisestään.

SD1 Iron sopii käytettäväksi myös ylläpitopesuissa shampoona. Ensimmäisen laimentamattomana käytön jälkeen on suositeltavaa käyttää SD1 Ironia joka neljännellä pesulla shampoona.

Keskimääräinen kulutus: 150 ml per henkilöauto raudanpoistoaineena ja 20 ml per henkilöauto shampoona

Pikaohje

Käyttö vanteille:
Suosittelemme SD1 Ironin sumuttamista vanteille ennen muita pesuvaiheita. Jos vanteet ovat erittäin likaiset, kannattaa apuna käyttää sopivaa pesuvälinettä, esim. Wheel Woolies -vannepesintä.

Anna SD1:n vaikuttaa 3-5 minuuttia, kunnes se reagoi rautapitoisen lian kanssa ja muuttuu väriltään violetiksi. Huom! Jos pinnalla ei ole rautapartikkeleita, ei myöskään värinmuutosta tapahdu. Jos likakerros on paksumpi, voidaan SD1:n päälle sumuttaa hieman vettä vaikutusajan jatkamiseksi. Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä, mielellään painepesurilla. Jatka auton muiden ulkopintojen raudanpoistolla.

Käyttö raudanpoistona auton muille ulkopinnoille:
Sumuta SD1 Ironia auton ulkopinnoille. Apuna voidaan käyttää myös pesukinnasta tai pehmeää brushia.

Anna SD1:n vaikuttaa 3-5 minuuttia, kunnes se reagoi rautapitoisen lian kanssa ja muuttuu väriltään violetiksi. Jos likakerros on paksumpi, voidaan SD1:n päälle sumuttaa hieman vettä vaikutusajan jatkamiseksi. Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä, mielellään painepesurilla.

Käyttö rautaa poistavana ylläpitopesushampoona:
Ylläpitopesukäyttö on suositeltavaa joka neljännellä pesukerralla.

Laimenna SD1 Iron 20 ml litraan vettä sumutinpulloon. Tämä on taloudellisin käyttötapa, mutta myös ämpärilaimennus on mahdollinen (200 ml 10 litraan vettä). Sumuta auton pinnalle ja pese pinta mikrokuitupesukintaalla. Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä, mielellään painepesurilla.

Pakkaus- ja muut tiedot
1 l muovipullo, kierrekorkki, irrallinen sumutinpää

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.