Innovacar SC2 Dressing, 100 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 13,90
Suojatuote muoville ja nahalle

Innovacar SC2 Dressing on vesipohjainen suoja- ja ehostustuote, joka toimii maalaamattomille muovipinnoille, vinyylille, nahalle ja akryylimuoville. Se muodostaa kemiallisen ja molekyylitason suojan, jonka vaikutus perustuu siloksaaneihin ja fluoropolymeereihin. SC2 Dressingillä suojattu pinta on antistaattinen ja erittäin hyvin vettä hylkivä. Kosketustuntumaltaan SC2 Dressing ei kuitenkaan ole rasvainen.

SC2 Dressing toimii parhaiten suhteellisen hyväkuntoisilla pinnoilla, joille se tuottaa miellyttävän silkinhohtoisen ulkonäön.

SC2 Dressing kestää pesuja sekä happamilla että emäksisillä pesuaineilla ja suojaa pintoja UV-säteilyltä säilyttäen siksi tehokkaasti pintojen alkuperäisen värin jopa viiden kuukauden ajan käsittelystä. SC2 Dressing ei sisällä maaöljytisleitä ja on siksi helppo käyttää myös korkeammissa lämpötiloissa ilman että pinnalle tulee vaaleita jäämiä tai öljyisyyttä.

SC2 Dressing sopii käytettäväksi sekä auton ulko- että sisäpinnoille.

Pikaohje
Sumuta SC2 Dressingia 2-3 painallusta lyhytnukkaiseen mikrokuituliinaan ja levitä puhtaalle ja kuivalle pinnalle ristikkäisin liikkein.

20 minuutin kuluttua ensimmäisestä levityksestä voidaan tarvittaessa levittää toinen kerros, joka parantaa tummennusvaikutusta entisestään.

SC2 Dressingia voidaan tarvittaessa laimentaa vedellä jopa 1:5, mikäli maksimaalinen suojaus ei ole tarpeen.

SC2 Dressingin muodostama suoja on täysin aktivoitunut seitsemän tunnin kuluttua levityksestä.

Pakkaus- ja muut tiedot
100 ml muovipullo, sumutinpää

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
SC2 Dressing, 500 ml

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.