Innovacar S1 Wash & Coat, 1 l

Heti varastosta

Hinta: 41,90 4190
Autoshampoo, antaa pinnalle suojaa

Innovacar S1 Wash & Coat on pH:ltaan neutraali, pinnalle suojaa jättävä shampoo, jonka pesuteho perustuu SiO-entsyymipohjaiseen patentoituun koostumukseen. S1 Wash & Coat syväpuhdistaa pinnan ja tehoaa sekä orgaaniseen että tavanomaiseen likaan. Sen entsyymit pystyvät pureutumaan useita kertoja samaan molekyyliin ja irrottavat näin likaa tehokkaasti.

Valmistajan mukaan S1 Wash & Coat suojaa auton pintaa jopa 4 kuukauden ajan mm. emäksisiltä aineilta, lintujen jätöksiltä jne. S1 Wash & Coatin käytön jälkeen pinnan vedenhylkivyys on niin beadingin kuin sheetingin osalta sitä luokkaa, että se kannattaa kokea itse. Lisäksi S1 Wash & Coatilla käsitelty pinta on todella liukas.

S1 Wash & Coat on turvallinen vahoille, sealanteille ja kestopinnoitteille. Se pystyy antamaan kaikille em. tuotteille lisäsuojaa. S1 poikkeaa perinteisistä suojaavista shampoista eniten kahdessa asiassa: tuote ei vaahtoa oikeastaan lainkaan ja sitä käytetään ämpärilaimennuksen sijaan sumuttamalla tuote auton pintaan sumutinpullolla ja kinnastamalla perään.

Annostelu/laimennus
Laimenna sumutinpulloon käyttötarkoituksen mukaan, esim.

  • 1:50 eli 20 ml 1 litraan vettä normaalikäyttöön ennestään suojaamattomille pinnoille
  • 1:100 eli 10 ml 1 litraan vettä sealantien ja pinnoitteiden huoltokäsittelyä varten

Vinkki: Maksimaalisen hydrofobisuuden saavuttamiseksi ennestään suojaamattomilla pinnoilla S1 Wash & Coat voidaan annostella myös laimentamattomana suoraan vedellä kostutettuun pesukintaaseen. Muutama tippa kintaaseen märälle auton pinnalle levitettynä toimii tällöin hyvin.

S1 Wash & Coat voidaan levittää auton pinnalle myös painepesuriin liitettävällä vaahdottimella. Laimenna vaahdottimen pulloon esim.

  • 1:3 eli 100 ml 300 ml:aan vettä

Pikaohje
Ravista pulloa huolellisesti. Laimenna tuote sumutinpulloon yllä olevan ohjeen mukaan.

Sumuta pinnalle ja pese laadukkaalla pesukintaalla. Huuhtele pesukinnasta välillä puhdasvesiämpärissä. Purista kintaasta pois enimmät vedet, jotta pinnalle sumutettava seos ei laimene liikaa. Käsittele alue kerrallaan, esim. kylki kahdessa osassa. Huuhtele pinta huolellisesti joko painepesurilla tai vesijohtopaineella.

Paras suoja saavutetaan seitsemän tunnin kuluttua käsittelystä.

Suosittelemme varaamaan tämän shampoon pariksi oman pesukintaan. Omissa testeissämme on havaittu, että saman kintaan käyttö saattaa vaikuttaa seuraavalla kerralla muidenkin pesuaineiden vaahdonmuodostukseen vähentävästi.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna tuotteen kuivua pintaan.

Pakkaus- ja muut tiedot
1 l muovipullo, kierrekorkki, mukana muovinen mittalasi

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
S1 Wash & Coat, 100 ml

Arvostele tämä tuote

17.05.2020 - Mika

Ensi kokeilu tähän veti vähän sanattomaksi. Olen kokeillut suurimman osan markkinoilla olevista suojaa jättävistä shampoista ja vedenkäyttäytyminen pesun jälkeen oli parasta mitä olen tähän asti kokenut. Ihan kuin pinnassa olisi ollut hyvä vaha taikka pinnoite. Auto ei ollut mikään super likainen niin pesutehosta en vielä osaa sanoa hirveästi.

Pestessä kinnas liukui todella hyvin ja pesu kokemus siltä osin oli myös todella hyvä. Aine ei vaahtoa ollenkaan, mutta muut ominaisuudet kyllä korvasivat vaahdon puuttumisen.

Pesun jälkeen pinta jäi myös todella liukkaaksi, ihan kuin olisi laittanut jonkun qd:n pintaan. Tuoksu oli miedohko, mutta miellyttävä.

Tein painepulloon seoksen, litraan vettä 20ml shampoota ja pesin ohjeen mukaan 2 paneelia kerralla ja sen jälkeen huuhtelu. Auto on Volvo V90, elikkä isosta autosta kyse ja tuon kokoisen auton ja vanteet pesee tuolla määrällä ainakin 2 kertaa.

24.03.2020 -

Kerrassaan nerokas tuote. Puhdistusteho on hyvä ja jättää jälkeensä kelvollisen suojan.

19.01.2020 - Jani

Täytyy kyllä sanoa että todella hämmästyttävä tuote, pesin tällä auton jota ei oltu varmasti edes pesty herranaikoihin saati vahaa nähnyt vuosiin niin lopputulos oli sanoinkuvaamaton. Esipesun jälkeen vesi jäi täysin laataksi auton päälle ja suihkin tätä päälle niin alkoi laatat jo hajoamaan siinä vaiheessa ja kinnastelun jälkeen huuhdellessa juoksi pois niinkuin hanhen selästä. Kuivaus kävi myös mukavasti kun pinnalle ei jäänyt vettä paljoa kun suurin osa valui pois jo huuhdellessa. Pesun jälkeen pinta oli liukas ja kiiltävä.