Innovacar S1 Wash & Coat, 1 l

Heti varastosta

Hinta: 44,90 4490
Autoshampoo, antaa pinnalle suojaa

Innovacar S1 Wash & Coat on pH:ltaan neutraali, pinnalle suojaa jättävä shampoo, jonka pesuteho perustuu SiO-entsyymipohjaiseen patentoituun koostumukseen. S1 Wash & Coat syväpuhdistaa pinnan ja tehoaa sekä orgaaniseen että tavanomaiseen likaan. Sen entsyymit pystyvät pureutumaan useita kertoja samaan molekyyliin ja irrottavat näin likaa tehokkaasti.

Valmistajan mukaan S1 Wash & Coat suojaa auton pintaa jopa 4 kuukauden ajan mm. emäksisiltä aineilta, lintujen jätöksiltä jne. S1 Wash & Coatin käytön jälkeen pinnan vedenhylkivyys on niin beadingin kuin sheetingin osalta sitä luokkaa, että se kannattaa kokea itse. Lisäksi S1 Wash & Coatilla käsitelty pinta on todella liukas.

S1 Wash & Coat on turvallinen vahoille, sealanteille ja kestopinnoitteille. Se pystyy antamaan kaikille em. tuotteille lisäsuojaa. S1 poikkeaa perinteisistä suojaavista shampoista eniten kahdessa asiassa: tuote ei vaahtoa oikeastaan lainkaan ja se on taloudellisin käyttää ämpärilaimennuksen sijaan sumuttamalla tuote auton pintaan sumutinpullolla ja kinnastamalla perään. Myös tavanomainen ämpäriin laimentaminen on mahdollista.

Annostelu/laimennus
Laimenna sumutinpulloon käyttötarkoituksen mukaan, esim.

  • 1:50 eli 20 ml 1 litraan vettä normaalikäyttöön ennestään suojaamattomille pinnoille
  • 1:100 eli 10 ml 1 litraan vettä sealantien ja pinnoitteiden huoltokäsittelyä varten

S1 Wash & Coat voidaan levittää auton pinnalle myös painepesuriin liitettävällä vaahdottimella. Laimenna vaahdottimen pulloon esim.

  • 1:3 eli 100 ml 300 ml:aan vettä

Suoraan pesuämpäriin laimennettaessa:

  • 40 ml viiteen litraan vettä

Pikaohje
Ravista pulloa huolellisesti. Laimenna tuote sumutinpulloon yllä olevan ohjeen mukaan.

Sumuta pinnalle ja pese laadukkaalla pesukintaalla. Huuhtele pesukinnasta välillä puhdasvesiämpärissä. Valuta kintaasta pois enimmät vedet, jotta pinnalle sumutettu seos ei laimene liikaa. Käsittele alue kerrallaan, esim. kylki kahdessa osassa. Huuhtele pinta huolellisesti joko painepesurilla tai vesijohtopaineella.

Pesuämpäriin laimennettaessa pese pesukintaalla normaaliin tapaan pesuliuosta kintaalla pinnalle nostaen. Käsittele alue kerrallaan, esim. kylki kahdessa osassa. Huuhtele pinta huolellisesti joko painepesurilla tai vesijohtopaineella.

Paras suoja saavutetaan seitsemän tunnin kuluttua käsittelystä.

Suosittelemme varaamaan tämän shampoon pariksi oman pesukintaan. Omissa testeissämme on havaittu, että saman kintaan käyttö saattaa vaikuttaa seuraavalla kerralla muidenkin pesuaineiden vaahdonmuodostukseen vähentävästi.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna tuotteen kuivua pintaan.

Pakkaus- ja muut tiedot
1 l muovipullo, kierrekorkki, mukana muovinen mittalasi

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
S1 Wash & Coat, 100 ml

Arvostele tämä tuote

30.12.2022 - Maximilillon Mehler

Pieksää suojaltaan monet vahat/kevyet pinnoitteet, erittiäin kova suositus, ainut miinus ehkä käytettävyydeltään (paneeli kerrallaan työskentely)

16.02.2022 - Keke

Helppo ja nopea. Todella liukkaasti vesi valuu pinnalta. Suosittelen!

26.01.2022 - Mirq

Todella hyvä pesuaine, jättää pinnan liukkaaksi ja todella kiiltäväksi. Käytin suoraan ämpäriin laimennettuna ohjeen mukaan.
Pesuteho on myös todella hyvä!

28.12.2021 - Ink

Toimiva tuote 5/5

30.01.2021 - Baba

Antaa hienon kiillon, beadingin ja suojan autoon!

Autoon jota ei oltu talven aikana pesty käytin esipesun jälkeen 10ml ainetta 500ml pullossa joka antoi hyvin liukkautta ja beading oli yllättävän hyvä. Pesun jälkeen autoon tuli komia kiilto kuin vahauksen jälkeen konsanaan. Ehdottomasti vahva suositus jos vain kestää luvatun ajan.

30.01.2021 - TelaKalle oy

Vau siis VAU mikä veden pisarointi ja valuminen.
Laimennus piti paikkansa ja toimi eli vähän riittää pitkälle jos ylläpidät tai luot vain suojaa.
Pesu tällä onnistui myös. Tekee pesukintaasta liukkaan sumuttaessa ainetta suoraan pesuvälineeseen.

17.05.2020 - Mika

Ensi kokeilu tähän veti vähän sanattomaksi. Olen kokeillut suurimman osan markkinoilla olevista suojaa jättävistä shampoista ja vedenkäyttäytyminen pesun jälkeen oli parasta mitä olen tähän asti kokenut. Ihan kuin pinnassa olisi ollut hyvä vaha taikka pinnoite. Auto ei ollut mikään super likainen niin pesutehosta en vielä osaa sanoa hirveästi.

Pestessä kinnas liukui todella hyvin ja pesu kokemus siltä osin oli myös todella hyvä. Aine ei vaahtoa ollenkaan, mutta muut ominaisuudet kyllä korvasivat vaahdon puuttumisen.

Pesun jälkeen pinta jäi myös todella liukkaaksi, ihan kuin olisi laittanut jonkun qd:n pintaan. Tuoksu oli miedohko, mutta miellyttävä.

Tein painepulloon seoksen, litraan vettä 20ml shampoota ja pesin ohjeen mukaan 2 paneelia kerralla ja sen jälkeen huuhtelu. Auto on Volvo V90, elikkä isosta autosta kyse ja tuon kokoisen auton ja vanteet pesee tuolla määrällä ainakin 2 kertaa.

24.03.2020 -

Kerrassaan nerokas tuote. Puhdistusteho on hyvä ja jättää jälkeensä kelvollisen suojan.

19.01.2020 - Jani

Täytyy kyllä sanoa että todella hämmästyttävä tuote, pesin tällä auton jota ei oltu varmasti edes pesty herranaikoihin saati vahaa nähnyt vuosiin niin lopputulos oli sanoinkuvaamaton. Esipesun jälkeen vesi jäi täysin laataksi auton päälle ja suihkin tätä päälle niin alkoi laatat jo hajoamaan siinä vaiheessa ja kinnastelun jälkeen huuhdellessa juoksi pois niinkuin hanhen selästä. Kuivaus kävi myös mukavasti kun pinnalle ei jäänyt vettä paljoa kun suurin osa valui pois jo huuhdellessa. Pesun jälkeen pinta oli liukas ja kiiltävä.