Innovacar Cleaning Gun

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 159,90 15990
Tornador-tyyppinen puhdistuslaite

Innovacar Cleaning Gun on "tornador"-tyyppinen puhdistusväline auton sisätiloille. Mahdollisia käyttökohteita ovat kojelaudat, tuloilmaritilät, kaikenlaisten nuppien ja kytkinten ympäristöt, ovipaneelit, ovivälit ja tekstiiliverhoilut.

Cleaning Gun imee puhdistusaineen säiliöstä ja sumuttaa sen erittäin hienojakoisena puhdistettavalle pinnalle. Nopeasti pyörivä ilmaputki muodostaa tornadovaikutuksen, joka irrottaa tehokkaasti lian pinnalta. Lika irtoaa jopa ilman mekaanista kosketusta ja käytettävä puhdistusainemäärä on hyvin pieni. Siksi pinnat eivät kastu yhtä paljon kuin sumutinpulloa käytettäessä.

Puhdistuksen lopuksi lika voidaan pyyhkiä mikrokuituliinalla pois. Cleaning Gun saadaan puhaltamaan myös pelkkää paineilmaa ja sen avulla myös kaikki saavuttamattomissa olevat raot saadaan helposti kuivattua työn lopuksi.

Innovacar Cleaning Gunin ilmaputki on kuulalaakeroitu kahdella laakerilla, eikä se ole missään vaiheessa mekaanisessa kosketuksessa ympärillä olevan suulakkeen kanssa. Siksi laite onkin huomattavasti pitkäikäisempi kuin vastaavan näköiset laitteet, joissa ilmaletku pyörii jatkuvasti suulaketta hangaten. Materiaalit ovat laadukkaita: ruostumatonta terästä, anodisoitua alumiinia ja muovia.

HUOM! Laite vaatii toimiakseen paineilmakompressorin. Jatkuvassa käytössä kompressorin paineenalaisen tuoton pitää olla vähintään 310 litraa minuutissa. Varmista, että kompressori kykenee esim. 6 bar paineessa tuottamaan tarvittavan ilmamäärän. Lyhyinä jaksoina käytettäessä säiliöllisen kompressorin kanssa riittää pienempikin tuotto.

Ominaisuudet

  • käyttöpaine 6-8 bar
  • ilmankulutus 310 l/min
  • säätö pesuaineen imumäärälle
  • ergonominen muotoilu
  • irrotettava pesuainesäiliö mitta-asteikolla, tilavuus 1 litra
  • erillinen kansi pesuainesäiliölle säilytystä varten
  • pakkaus sisältää kolme erilaista paineilmaliitintä
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.