Innovacar Clay Bar Medium Yellow

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 15,90 1590
Keskijäykkä clay bar eli puhdistussavi

Innovacar Clay Bar Medium Yellow on keskijäykkä puhdistussavi, jonka avulla poistetaan esim. maali- ja lasipinnoilta likaa, jota ei ole saatu irrotettua muiden puhdistusvaiheiden aikana, esim. pikitäplät, pihka, maalisumu jne.

Käytä Innovacar Clayta yhdessä Innovacarin oman saviliukasteen DL Luben kanssa.

HUOM! Ennen savestusta suosittelemme tekemään pinnoille perusteellisen puhdistuksen, joka sisältää liuotinpesun, raudanpoiston ja pienpoiston. Mitä enemmän likaa saadaan pois pinnalta ennen savestusta, sitä pienempi on riski aiheuttaa savestuksella mikronaarmuja pintaan.

Pikaohje
Paloittele savi 2-3 osaan. Ota käyttöön yksi pala kerrallaan ja muotoile siitä sormin litteä levy tai hiukan litistetty pallo. Käsittele pieni alue kerrallaan.

Sumuta runsaasti liukastetta pinnalle. Liu'uta savea pinnalla yhdensuuntaisin liikkein. Älä paina kohti pintaa. Lisää liukastetta aina tarvittaessa siten, että pinta pysyy koko ajan märkänä.

Kun saven pinta on tullut selkeästi likaiseksi, muokkaa savea taittelemalla likainen pinta piiloon. Kun taittelu ei enää tuo esiin puhdasta pintaa, ota uusi pala käyttöön.

Pakkaus- ja muut tiedot
100 g savipala muovikotelossa
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.