Innovacar 0 Ammonia Glass, 500 ml

Heti varastosta

Hinta: 12,90 1290
Lasinpuhdistusaine

Innovacar 0 Ammonia Glass on tehokas puhdistusaine sekä sisä- että ulkopuolisille lasipinnoille. 0 Ammonia Glass ei sisällä ammoniakkia, joten se soveltuu myös kalvotetuille laseille ja koville muovipinnoille, vinyylille ja kumille.

Pinnalle sumutettu 0 Ammonia Glass muodostaa pyyhittäessä mikrovaahdon, joka takaa hyvän rasvanpoisto- ja puhdistusvaikutuksen. 0 Ammonia Glass tehoaa myös itikoihin, öljypohjaiseen likaan, nikotiiniin ja kalkkiin.

Keskimääräinen kulutus per henkilöauto: 40 ml

Annostelu/laimennus
Käytetään lasipinnoille laimentamattomana.

0 Ammonia Glassia voidaan käyttää myös sisätilojen yleispuhdistusaineena 1:10 laimennettuna. 1 litra käyttövalmista yleispuhdistusainetta saadaan annostelemalla 90 ml tuotetta 910 millilitraan vettä.

Pikaohje
Valitse sopiva liina ikkunanpuhdistuskäyttöön. Liinan tulee olla nukkaamaton. Suosittelemme The Rag Companyn Dry Me a River -liinaa. Edullisempana vaihtoehtona myös 12 kappaleen pakkauksissa myytävät PT mikrokuituliinat toimivat kohtuullisen hyvin.

Sumuta 2-3 painallusta 0 Ammonia Glassia suoraan puhdistettavalle pinnalle tai liinaan. Pyyhi liinalla koko puhdistettava alue. Pyyhi lopuksi toisella, kuivalla mikrokuituliinalla.

Älä käytä kuumille pinnoille tai suorassa auringonpaisteessa.

Pakkaus- ja muut tiedot
500 ml muovipullo, kierrekorkki, irrallinen sumutinpää

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
0 Ammonia Glass, 4,54 l

Arvostele tämä tuote

13.05.2022 - AK

Todella tehokas ja riittoisa tuote. Työskentelyaika mukavan pitkä. Pesuhanan ja -altaan kalkkitahratkin puhdistuivat helposti pois.