ALE 45 %
  • Gtechniq HALO Flexible Film Coating, 50 ml

Gtechniq HALO Flexible Film Coating, 50 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 59,90 5990 109,90 € 10990
Pinnoite suojakalvoille (PPF) ja vinyylikalvoille

Gtechniq HALO on maalipinnan suojakalvoille (PPF) ja vinyylikalvoille tarkoitettu kestopinnoite. HALO muodostaa kestävän ja joustavan pinnan, joka suojaa teippauksia mm. UV-säteilyn aiheuttamalta kellastumiselta ja vähentää lian tarttumista, mikä helpottaa auton puhtaanapitoa.

HALO kestää suojakalvojen ja teippauksien suojana jopa kaksi vuotta ja sitä voidaan käyttää yhtä lailla kiiltävien, satiinipintaisten ja mattateippien suojaukseen. HALO on testattu toimivaksi myös itsekorjautuvien (self healing) kalvojen pinnoitukseen.

Pikaohje
Tee pinnoiteasennus hyvin valaistussa sisätilassa ja varmista, että auto voi olla asennuksen jälkeen vähintään 12 tunnin ajan sisällä.

Jos HALO asennetaan jo käytössä olleelle suojakalvolle, tee puhdistus perusteellisen puhdistuksen ohjeen mukaisesti. Pyyhi pinta lopuksi viimeistelypuhdistusaineella.

Ravista pulloa huolellisesti. Annostele pinnoitetta levittimeen ja levitä toistensa kanssa limittäin menevin liikkein noin 60 cm x 60 cm alueelle tai hyödynnä alueen rajauksessa paneelien pokkauksia ja luukkujen reunoja. Pyyhi ylimääräinen pinnoite pois kevyesti Gtechniq MF1 ZeroR -liinalla.

Anna pinnoitteen kovettua vähintään tunnin ajan. Levitä toinen kerros HALOa samalla tavalla kuin ensimmäinenkin.

Käytä HALO kolmen kuukauden sisällä pullon avaamisesta.

Pakkaus- ja muut tiedot
Pakkauksen sisältö:

  • Gtechniq HALO, 50 ml
  • Gtechniq AP2 -mikrokuitulevitin
  • 1 pari nitriilikäsineitä
  • Gtechniq-ikkunatarra

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
HALO, 30 ml

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.