Uusi
  • Gtechniq Easy Coat, 500 ml
  • Gtechniq Easy Coat, 500 ml

Gtechniq Easy Coat, 500 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 24,90 2490
Sumuta ja huuhtele -suojatuote, sis. vesiletkuun liitettävän annostelulaitteen

Gtechniq Easy Coat on sumuta ja huuhtele -tyyppinen suojatuote, joka on suunniteltu levitettäväksi vesiletkun ja mukana toimitettavan annostelulaitteen avulla. Easy Coat sopii kaikille auton ulkopinnoille ja suojaa pintoja UV-säteilyltä ja pesukemikaaleilta.

Yhdellä käsittelyllä saavutetaan valmistajan mukaan jopa kolmen kuukauden kesto. 500 ml:n pullo riittää kahden keskikokoisen auton käsittelyyn. Levittämistä painepesuriin liitettävällä foam lancella ei suositella.

Tuotteen mukana toimitetaan myös vesiletkun päähän tuleva naarasliitin. Gtechniq suosittelee sen käyttöä, koska se on yhteensopiva kaikkien Gardena- ja Hozelock-urosliittimien kanssa. Sen sijaan annostelulaitteen urosliitin ei sovi välttämättä yhteen kaikkien Gardena- ja Hozelock-naarasliittimien kanssa.

Pikaohje
Pese auto normaalisti. Pintaa ei tarvitse kuivata pesun jälkeen ennen Easy Coatin käyttöä. Kiinnitä pullo mukana toimitettavaan annostelulaitteeseen ja kytke vesiletku.

Käännä annostelijan kyljessä olevaa mustaa väännintä neljänneskierros aukipäin. Avaa vedentulo kiertämällä punaista väännintä neljänneskierros aukipäin. Levitä Easy Coat auton pinnalle. Käännä annostelijan mustaa väännintä neljänneskierros kiinnipäin ja huuhtele ylimääräinen tuote huolellisesti pois pinnalta. Kuivaa pinta.

Pakkaus- ja muut tiedot
500 ml muovipullo, kierrekorkki + annostelulaite + letkuliitin

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
Easy Coat Refill, 500 ml (täyttöpakkaus ilman annostelulaitetta)

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.