Gtechniq Crystal Serum Light, 30 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 89,90 8990

Maalipinnan suojatuote, kestopinnoite

Gtechniq Crystal Serum Light muodostaa huippukestävän, erittäin kiiltävän, liukkaan, kemiallisesti sitoutuvan epäorgaanisen kerroksen. Kiiltotaso pysyy yli 90 % tasolla selvästi pidempään kuin perinteisillä maalipinnan suojatuotteilla ja auton pesu helpottuu huomattavasti.

Tiivis keraaminen kerros kestää kemikaalien pH arvoja välillä 2-12. Tämän ansiosta myös tiukkaan kiinnittyvä lika kuten pihka, piki ja kalkki ovat helppoja puhdistaa.

Vahoista ja orgaanisista polymeeripinnoitteista poiketen Crystal Serum Light kestää paljon paremmin korkeita ja matalia lämpötiloja välillä -40...+250°C.

Crystal Serum Light on vaativille kuluttajille suunnattu versio saman valmistajan ammattilaispinnoitteesta Crystal Serumista, joka vaatii pinnoitteen poistamiseksi hiontaa P1500 hiomapaperilla.

Crystal Serum Light tarjoaa 80 % Crystal Serumin suorituskyvystä, mutta se se voidaan tarvittaessa poistaa 3-step –kiillotuksella.

Kiillon lisäyksellä, pyörrejälkien estämisellä ja lian hylkivyydellä mitattuna Crystal Serum Light edustaa huipputasoa maalipintojen suojaamisessa.

Pakkaus- ja muut tiedot
Pakkauksen sisältö:

  • 1 kpl Crystal Serum Light, 30 ml lasipullo
  • 1 kpl levitinsieni
  • 1 pari suojakäsineitä
  • käyttöohje

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
Crystal Serum Light, 50 ml

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.