Finish Kare #108AS Top Kote Tire Dressing, 916 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 23,90
Kumi- ja muovipintojen suojatuote, sopii myös renkaille

Finish Kare #108AS Top Kote Tire Dressing on monikäyttöinen suojatuote kumille ja muoville. Top Kote sisältää hyvän uv-suojan ja antistaattisia ominaisuuksia, jotka vähentävät pölyn tarttumista käsiteltyyn pintaan.

Top Kote on helppo ja nopea levittää renkaille ja sopii lisäksi sekä ulko- että sisäpuolen kumi- ja muoviosille, vinyylille, moottoritilan ehostukseen jne. Top Kote tekee pinnoista uuden näköisiä ja vain hillitysti kiiltäviä, eikä jätä pintaa rasvaiseksi. Useammalla käsittelykerralla kestoa saadaan vielä parannettua.

Top Kote on suosituksemme renkaiden käsittelyyn, kun haetaan mahdollisimman vaivatonta käyttöä. Tuote levittyy erittäin helposti renkaan kylkien kohokuviointeihin ilman hankaamista ja antaa miellyttävän silkkimäisen kiillon.

#108AS Top Kote on koostumukseltaan valkoisen maitomainen ja tuoksultaan hyvin mieto, lähes hajuton.

Pikaohje
Käsiteltävän pinnan tulee olla puhdas ja kuiva. Ravista pulloa huolellisesti.

Annostele tuotetta vaahtomuovilevittimeen; renkaille aluksi 2-4 painallusta, muovipinnoille 1-2 painallusta. Levitä tasaisesti käsiteltävälle pinnalle. Lisää tuotetta tarpeen mukaan levittimeen yksi sumuttimen painallus kerrallaan. Anna kuivahtaa 10-15 minuuttia. Viimeistele pinta pyyhkimällä kevyesti puhtaalla mikrokuituliinalla.

Jos haluat enemmän kiiltoa, toista käsittely. Anna ensimmäisen kerroksen asettua n. 15 minuuttia ennen uutta levityskertaa.

Pakkaus- ja muut tiedot
916 ml muovipullo, kierrekorkki, irrallinen sumutinpää

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
108AS Top Kote, 3,78 l

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.