Uusi
  • Chemical Guys P40 Detailer Spray with Carnauba, 473 ml

Chemical Guys P40 Detailer Spray with Carnauba, 473 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 13,90 1390
Carnaubapohjainen quick detailer

Chemical Guys P40 Detailer Spray with Carnauba on maalipinnalle tarkoitettu quick detailer, jonka avulla voidaan palauttaa helposti ns. juuri vahatun pinnan ulkonäkö. P40 sisältää aitoa brasialialaista carnaubaa, johon on yhdistetty mm. puhdistavia ja liukkautta tuovia synteettisiä ainesosia.

P40:n avulla voidaan pidentää pinnalla olemassa olevan vahan tai muun suojauksen kestoikää. Carnauba antaa pinnoille syvää, lämmintä kiiltoa.

P40:tä voi käyttää myös kevyeen puhdistukseen kuten sormenjälkien, vesijälkien ja tuoreiden linnunjätösten poistamiseen pinnoilta. Tuote sopii myös pesun jälkeen kuivausapuna käytettäväksi.

Pikaohje
Ravista pulloa huolellisesti.

Käyttö suojausta ylläpitävänä qd:nä: Sumuta muutama painallus laimentamatonta P40:tä mikrokuituliinaan ja levitä pinnalle. Viimeistele pyyhkäisemällä puhtaalla ja kuivalla mikrokuituliinalla.

Käyttö puhdistavana qd:nä: Käytä sellaisenaan tai laimennettuna. Sumuta tuotetta joko suoraan pinnalle tai mikrokuituliinaan. Pyyhi pinta puhtaaksi. Viimeistele pyyhkäisemällä puhtaalla ja kuivalla mikrokuituliinalla.

Käyttö kuivausapuna: Sumuta pari painallusta tuotetta joko suoraan pinnalle tai kuivausliinaan. Kuivaa pinta liinalla. HUOM! Jos et pese kuivausliinaa joka käytön jälkeen, varaa tähän tarkoitukseen erillinen kuivausliina. Kaikista kuivausaputuotteista jää liinoihin vähintäänkin pieniä ainejäämiä, jolloin samaa liinaa ei ole suositeltavaa käyttää enää toisella kerralla ilman välipesua tai toisen kohteen kuivaamiseen samalla kertaa ns. puhtaana liinana.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna tuotteen kuivua pintaan.

Pakkaus- ja muut tiedot
473 ml muovipullo, sumutinpää

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.