Uusi
  • Chemical Guys Headlight Restorer, 473 ml

Chemical Guys Headlight Restorer, 473 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 24,90 2490
Pikakunnostusaine muovisille ajovaloumpioille

Chemical Guys Headlight Restorer on tee-se-itse -henkilöllekin sopiva tuote harmaantuneiden ajovalojen kunnostukseen. Siinä on sopivasti leikkaavuutta ja peittävyyttä. Lisäksi pinta saa samalla käsittelyllä suojakseen sealantin, joka suojaa myös UV-säteilyltä jatkossa.

Jos umpiot ovat päässeet niin huonoon kuntoon, ettei pelkkä Headlight Restorer tuo toivottua tulosta, voidaan umpiot hioa ensin P2000- ja P3000-hiomapapereilla ja palauttaa sen jälkeen kiilto Headlight Restorerilla.

Kun tavoitellaan täydellistä lopputulosta erityisesti huonokuntoisiin umpioihin, suosittelemme aloittamaan P2000-hiomapaperia karkeammista hionnoista ja tekemään sen jälkeen 2-step -kiillotuksen koneella ja käyttämään Headlight Restorerin sijaan varsinaisia kiillotusaineita. Lopuksi umpio pinnoitetaan kestopinnoitteella. Kysy tarvittaessa tarkemmin tästä työmenetelmästä!

Pikaohje
Puhdista umpiot ennen työn aloittamista.

Annostele Headlight Restoreria mikrokuitu- tai vaahtomuovilevittimeen. Hankaa umpion pintaa levittimellä, kunnes aine muuttuu kirkkaaksi. Pyyhi loput tuotteesta pois mikrokuituliinalla. Tarkista tulos ja toista tarvittaessa.

Pakkaus- ja muut tiedot
473 ml muovipullo, annostelunokallinen kierrekorkki

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.