CarPro Essence Plus, 250 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 27,90 2790

SiO2-pohjaisten pinnoitteiden elvytysaine

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

CarPro Essence Plus on SiO2-pohjaisten pinnoitteiden korjaamiseen suunniteltu tuote. Essence Plus ei sisällä hiovia ainesosia, vaan kiinnittyy täydentäväksi kerrokseksi olemassaolevaan pinnoitteeseen ja sen vauriokohtiin.

Essence Plus on nimenomaan pinnoitteen päälle laitettava tuote. Essence Plus kykenee myös täyttämään ikääntyneen pinnoitteen ja lakkapinnan lieviä mikronaarmuja ja näin ollen jatkamaan pinnoitteen ikää myös ulkonäöllisesti hyvänä. Tämä on nyt mahdollista ilman pinnoitteen poistoa, koneellista kiillotusta ja uudelleen pinnoittamista.

Pikaohje
Tee raudanpoisto, pienpoisto ja shampoopesu ennen Essence Plussan käyttämistä. Huuhtele, kuivaa ja pyyhi lopuksi viimeistelypuhdistusaineella mikrokuituliinan kanssa.

Levitys käsin: Annostele muutama tippa Essence Plussaa pehmeään vaahtomuovilevittimeen tai -laikkaan. Käytä sopivaa laikanpidintä ja esim. CarPro Gloss Padia tai vastaavaa pehmeää viimeistelylaikkaa.

Levitä kevyin pyörivin liikkein n. 60 cm x 60 cm kokoiselle alueelle kerrallaan. Toista, kunnes koko auto on käsitelty. Pyyhi lopuksi ylimääräinen tuote pois koko auton pinnalta.

Levitys epäkeskokoneella: Annostele muutama tippa Essence Plussaa pehmeään vaahtomuovilaikkaan. Käytä esim. CarPro Gloss Padia tai vastaavaa pehmeää viimeistelylaikkaa.

Levitä ilman painetta nopeudella 1-3 n. 60 cm x 60 cm kokoiselle alueelle kerrallaan. Aja alue muutamaan kertaan läpi toistensa kanssa päällekkäin menevin liikeradoin. Harjaa laikka puhtaaksi aina ennen aineen lisäämistä laikkaan.

Toista, kunnes koko auto on käsitelty. Pyyhi lopuksi ylimääräinen tuote pois koko auton pinnalta.

Pakkaus- ja muut tiedot
250 ml muovipullo, annostelunokallinen kierrekorkki

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.