Bilt Hamber Surfex-HD, 5 l

Heti varastosta

Hinta: 32,90 3290
Biohajoava liuotinpesuaine

Bilt Hamber Surfex-HD on monikäyttöinen korvaaja perinteisille liuotinpesuaineille. Surfex-HD on pH:ltaan alkalinen, vesiliukoinen ja sitä laimennetaan käyttökohteen mukaan.

Surfex-HD sopii maalipinnoille, vanteille, renkaille, tekstiileille, matoille yms. Biohajoava ja ympäristöystävällinen.

Annostelu/laimennus
0,5 - 1 % liuos riittää useimmiten sisustan puhdistuksessa
5 % liuos on sopiva yleispuhdistusaineena ja toimii monipuolisesti myös kotitalouskäytössä
20 % liuos poistaa tehokkaasti luonnonvahat ja myös useimmat sealantit ja sopii siten hyvin ennen vahausta tehtävään liuotinpesuun
30 - 100 % liuoksena tehoaa myös hyvin rasvaiseen likaan

Pikaohje
Laimenna käyttökohteen mukaan. Sumuta pinnalle. Käytä tarvittaessa brushia, mikrokuituliinaa tai muuta apuvälinettä puhdistuksen tehostamiseen. Huuhtele huolellisesti. Jos kohde ei mahdollista vesihuuhtelua, pyyhi ensin kostealla ja sitten kuivalla mikrokuituliinalla.

Surfexia voi levittää myös foam lancen eli vaahdottimen kanssa.

Pakkaus- ja muut tiedot
5 l muovikanisteri, kierrekorkki

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
Surfex-HD, 1 l
Surfex-HD, 25 l

Vaurioittaa vakavasti silmiä
Ärsyttää ihoa
Arvostele tämä tuote

02.04.2024 - JoniY

Loistava pesuaine! Esimerkiksi ennen pinnoitusta (kiillotuksen jälkeen), kun pesee tällä 20% liuoksella, niin takuulla tulee hyvä pohja lähteä asentamaan pinnoitetta.

25.11.2023 - Mirq

Suola ja muu lika lähtee kyselemättä jopa reilusti laimennettuna.

21.01.2023 - Ink

Erittäin hyvä, lähtee lika irti ja voi laimentaa tosi hyvin

19.04.2022 - Janne

Ihan älyttömän pienellä seoksella saa jo pahimmatki vaseliini ja pinttyneet paskat irti koneista kyllä on paras aine tähän mennessä!!!

10.10.2021 - Pugge

Yksi parhaista yleispuhdistusaineista. Vahvalla seoksella puhdistuu likainen ja öljyinen moottoritila. Samoin polkupyörän ketjut ja rattaat saa helposti puhtaaksi.

Hajultaan melko miedohko joten olen käyttänyt myös sisustan puhdistukseen miedolla seoksella. Märkäimurin kanssa penkeistä saa lian irtoamaan. Likaiset ikkunat kuten tupakan aiheuttaman kalvon saa puhtaaksi helpommin.

Kiillotusaineen kyllästämät laikat ja mikrokuituliinat saa puhtaaksi miedolla seoksella. Myös esim. Bead Maker:in kyllästämän pyyhkeen saa taas imukykyiseksi.

Ainoat miinukset mitä huomannut niin vahva seos syö mustaa kumia. Teki selvää pumppupullon imuletkusta, tosin pitkän ajan kuluessa. Sekä vaahdottimella vedetty vahva seos sai B-pilarin pianomustat paneelit harmaiksi.

06.12.2018 - TelaKalle

Vahatun auton talvi pesu 3% ja lika lähtee.
Erittäin riittoisa ja tehokas. Road filmiä ei jää näkyvästi.

20.04.2018 - Viltsu

Todella tehokas ja monikäyttöinen puhdistusaine. Oikealla laimennuksella taittuu oikeastaan mihin vain. Itse käytän tätä tuotetta niin autonhoidossa, kuin kotona. Tätä löytyy AINA kotoa siivouskaapista, valmiina sumutinpulloon laimennettuna. Vahva suositus!