Bilt Hamber Cleanser-fluid, 500 ml

Heti varastosta

Hinta: 20,90
Maalipinnan viimeistelypuhdistusaine

Ennen vahausta tehtävään viimeistelypuhdistukseen sekä koneellisen kiillotuksen yhteydessä kiillotusaineiden poispyyhintään on perinteisesti käytetty 50 % isopropanoli/akkuvesi -liuosta (IPA). IPA:n käyttöön liittyy kuitenkin ongelmia: Se pehmittää lakkaa, lisää pintaan kosteutta, eikä poista vahoja kovinkaan tehokkaasti, vaan tehoaa lähinnä rasvaan.

Bilt Hamber Cleanser-fluid on kaikilla osa-alueilla parempi: Se ei pehmitä lakkaa, puhdistaa ylivoimaisesti tehokkaammin (vahat ja kaiken öljypohjaisen lian, myös pien) ja syrjäyttää kosteuden maalipinnan huokosista. Lisäksi käyttö on helpompaa ja riittoisuus merkittävästi parempi, koska Cleanser-fluid haihtuu hieman hitaammin kuin IPA-liuos.

Annostelu/laimennus
Käytetään laimentamattomana

Pikaohje
Viimeistelypuhdistus: Sumuta Cleanser-fluidia pinnalle. Anna vaikuttaa puolisen minuuttia. Pyyhi pinta puhtaalla mikrokuituliinalla.

Pienpoisto: Sumuta Cleanser-fluidia pinnalle. Anna vaikuttaa 2-3 minuuttia. Pyyhi pikitahrat pois puhtaalla mikrokuituliinalla.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna tuotteen kuivua pintaan.

Pakkaus- ja muut tiedot
500 ml alumiinipullo, kierrekorkki, irrallinen sumutinpää, mikrokuituliina

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
Cleanser-fluid, 2,5 l

Arvostele tämä tuote

12.03.2018 - ZShine

Erittäin riittoisa ja toimiva aine. Tuli peruskäytön lisäksi testattua myös muutamaan kohtaan koria ennen happopohjamaalin levittämistä. Tähän asti ainakin on paikkamaalaukset pysyneet hyvin pinnassa kiinni. (Tosin tähän käyttötarkoitukseen en tuotetta alunperin tilannut.) Loistava tuote kaikin puolin.