Bilt Hamber Auto-clay soft, 200 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 18,90
Pehmeä clay eli puhdistussavi pinttyneiden likapartikkeleiden poistamiseen ulkopinnoilta
Bilt Hamber Auto-clay soft on pehmeä puhdistussavi, jonka avulla poistetaan esim. maali- ja lasipinnoilta likaa, jota ei ole saatu irrotettua muiden puhdistusvaiheiden aikana, esim. pikitäplät, pihka, maalisumu jne.

Bilt Hamberin savien liukasteeksi riittää pelkkä vesi, mutta niiden kanssa voi käyttää myös erityisiä savestuksen liukasteaineita.

HUOM! Ennen savestusta suosittelemme tekemään pinnoille perusteellisen puhdistuksen, joka sisältää liuotinpesun, raudanpoiston ja pienpoiston. Mitä enemmän likaa saadaan pois pinnalta ennen savestusta, sitä pienempi on riski aiheuttaa savestuksella mikronaarmuja pintaan.

Bilt Hamberilla on kolme clayta, jotka eroavat toisistaan lähinnä jäykkyydeltään:
soft - pehmein, sopii hyvin aloittelijalle ja useammin toistuvaan savestukseen, kylminä vuodenaikoina soft on helpommin muokattavissa kuin esim. regular
medium - keskijäykkä, sopii yleiskäyttöön
regular - jäykin, sopii erityisesti maalisumun poistoon ja pinnalle, jota ei ole aiemmin perusteellisesti puhdistettu ja/tai savestettu, parhaimmillaan lämpiminä vuodenaikoina, kylmällä säällä saattaa vaatia pehmitystä lämpimässä vedessä

Pikaohje
Paloittele clay 4-6 osaan. Ota käyttöön yksi pala kerrallaan ja muotoile siitä sormin litteä levy tai hiukan litistetty pallo. Käsittele pieni alue kerrallaan.

Sumuta runsaasti vettä/liukastetta pinnalle. Liu'uta savea pinnalla yhdensuuntaisin liikkein. Älä paina kohti pintaa. Lisää vettä/liukastetta aina tarvittaessa siten, että pinta pysyy koko ajan märkänä.

Kun saven pinta on tullut selkeästi likaiseksi, muokkaa savea taittelemalla likainen pinta piiloon. Kun taittelu ei enää tuo esiin puhdasta pintaa, ota uusi pala käyttöön.

Pakkaus- ja muut tiedot
200 g savipala, kirkas muovikotelo
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.