Bilt Hamber Auto-clay regular, 200 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 18,90
Jäykkä clay eli puhdistussavi pinttyneiden likapartikkeleiden poistamiseen ulkopinnoilta
Bilt Hamber Auto-clay regular on jäykkä puhdistussavi, jonka avulla poistetaan esim. maali- ja lasipinnoilta likaa, jota ei ole saatu irrotettua muiden puhdistusvaiheiden aikana, esim. pikitäplät, pihka, maalisumu jne.

Bilt Hamberin savien liukasteeksi riittää pelkkä vesi, mutta niiden kanssa voi käyttää myös erityisiä savestuksen liukasteaineita.

HUOM! Ennen savestusta suosittelemme tekemään pinnoille perusteellisen puhdistuksen, joka sisältää liuotinpesun, raudanpoiston ja pienpoiston. Mitä enemmän likaa saadaan pois pinnalta ennen savestusta, sitä pienempi on riski aiheuttaa savestuksella mikronaarmuja pintaan.

Pikaohje
Paloittele clay 4-6 osaan. Ota käyttöön yksi pala kerrallaan ja muotoile siitä sormin litteä levy tai hiukan litistetty pallo. Käsittele pieni alue kerrallaan.

Sumuta runsaasti vettä/liukastetta pinnalle. Liu'uta savea pinnalla yhdensuuntaisin liikkein. Älä paina kohti pintaa. Lisää vettä/liukastetta aina tarvittaessa siten, että pinta pysyy koko ajan märkänä.

Kun saven pinta on tullut selkeästi likaiseksi, muokkaa savea taittelemalla likainen pinta piiloon. Kun taittelu ei enää tuo esiin puhdasta pintaa, ota uusi pala käyttöön.

Pakkaus- ja muut tiedot
200 g savipala, sininen muovikotelo
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.