Uusi koko!
  • Bilt Hamber Atom-mac, 500 ml

Bilt Hamber Atom-mac, 500 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 33,90 3390
Näkymätön korroosionestoaine

Bilt Hamber Atom-mac on korroosionestoaine, joka toimii sekä avoimissa tiloissa että koteloissa. Siitä vapautuvat korroosionestoinhibiittorit muodostavat näkymättömän suojan rautametalleille.

Atom-macia voidaan käyttää monipuolisesti kaikille korroosiolle altistuville pinnoille: auton jarrulevyille, alustalle ja jousitukseen, polkupyörille, työkaluille, puutarhatyövälineille jne. Erittäin toimiva tuote myös kohteissa, jotka on puhdistettu ruosteesta esim. Bilt Hamber Deox-gelillä tai Deox-C:llä, koska Atom-mac estää huuhtelun jälkeen muodostuvan uuden ruosteen tehokkaasti. Sopii myös hiekkapuhalletun pinnan suojaamiseen. Käsiteltyjen osien pakkaaminen tiiviiseen muovipussiin antaa pitkäaikaisimman suojan.

Atom-mac on turvallinen maalatuille ja lakatuille pinnoille sekä kumi- ja muoviosille.

Annostelu/laimennus
Atom-mac laimennetaan käyttöä varten sumutinpulloon 1-5 % vahvuuteen. Esimerkkejä eri käyttökohteista:

  • jarrulevyt 5 %
  • moottoripyörät ja polkupyörät 1-2 %
  • auton alusta 2-5 %
  • Deox-C / Deox-gel -käsiteltyjen pintojen suojaus 2 %

Atom-mac voidaan levittää myös painepesurin pesuaineannostelutoiminnolla tai foam lancella, kun käsitellään esim. koko auto. Säädä seos siten, että Atom-macin vahvuus auton pinnalla on 2 %. Auton alustan suojauksessa Atom-mac on suositeltavaa levittää jokaisen pesukerran jälkeen. Atom-mac neutraloi tiesuolan ja vapauttaa inhibiittoreita, jotka estävät ruosteen muodostumista.

Pakkaus- ja muut tiedot
500 ml muovipullo, kierrekorkki

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.