Uusi
  • Auto Finesse Lavish Ceramic Foam, 1 l

Auto Finesse Lavish Ceramic Foam, 1 l

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 27,90 2790
Maalipinnan suojatuote, ns. sumuta ja huuhtele -tyyppinen tuote

Auto Finesse Lavish Ceramic Foam on vaahdottimella levitettävä sumuta ja huuhtele -tyyppinen SiO2-pohjainen maalipinnan suojatuote, joka parantaa maalipinnan lian- ja vedenhylkivyyttä ja helpottaa siten pinnan puhtaanapitoa. Lavish lisää myös pinnan kiiltoa.

Lavish vaahtoaa levitysvaiheessa, joten on helppo nähdä, mihin tuotetta on jo levittänyt. Vaahdottimella suojan levittää nopeasti myös suurempiin ajoneuvoihin.

HUOM! Vaikka nimessä on sana foam, Lavish ei ole pesevä tuote eli auto tulee pestä ennen tämän tuotteen levittämistä aivan kuten muidenkin vastaavantyyppisten märkään pintaan käytettävien tuotteiden kohdalla tehdään.

Valmistajan ilmoittama kesto: max. 6 kk

Annostelu/laimennus
Annostele valmistajan ohjeen mukaan 1-2 dl Lavishia litraiseen vaahdottimen pulloon ja täytä pullo vedellä. Aseta vaahdon koostumus sopivaksi vaahdottimen säädöllä.

Pikaohje
Pese auto huolellisesti ennen suojatuotteen levittämistä.

Laimenna Lavish vaahdottimen pulloon. Levitä märkään pintaan alhaalta ylöspäin suuntautuvin liikkein. Lavish sopii kaikille ajoneuvon ulkopinnoille, joten sen voi halutessaan antaa levitä maalipinnan lisäksi myös esim. lasille ja vanteille.

Aloita huuhtelu välittömästi levittämisen jälkeen ja huuhtele koko auto huolellisesti, jotta kaikki ainejäämät huuhtoutuvat pois. Kuivaa auto lopuksi laadukkaalla mikrokuitukuivausliinalla.

Pakkaus- ja muut tiedot
1 l muovipullo, kierrekorkki

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.