Uusi
  • 303 Graphene Nano Spray Coating, 473 ml

303 Graphene Nano Spray Coating, 473 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 25,90 2590
Grafeenia sisältävä sealant

303 Graphene Nano Spray Coating on ensimmäinen grafeenia sisältävä suojatuote valikoimassamme. Grafeenin ominaisuuksiin kuuluu kyky alentaa pinnan lämpötilaa ja vastustaa vesiläikkäjälkien muodostumista. Poikkeuksena muista tuotteista sen käyttäminen on mahdollista myös suorassa auringonpaisteessa ja kuumille pinnoille.

Graphene Nano Spray Coating sopii maali- ja lakkapinnoille, lasille, vanteille ja kromille. Käyttäjien kokemusten perusteella myös maalaamattomat muovipinnat (sekä kiiltävät että karheat) on mahdollista suojata Graphene Nano Spray Coatingilla ilman ongelmia.

Kestoksi valmistaja määrittää noin yhden vuoden. Ylläpitopesukertoja Graphene Nano Spray Coating on kestänyt valmistajan testeissä kolmisenkymmentä ennen merkittävää heikentymistä.

Kiilto-ominaisuuksiltaan Graphene Nano Spray Coatingin voidaan määrittää olevan vähintään riittävää tasoa, koska tässä ominaisuudessa on lipsahdettu käyttäjien kommenteissa jopa lievän hypen puolelle :)

Pikaohje
Varmista, että käsiteltävä pinta on puhdas ja kuiva. Ravista pulloa huolellisesti ennen työn aloittamista ja säännöllisesti myös työn aikana.

Sumuta muutama painallus Graphene Nano Spray Coatingia mikrokuitulevittimeen. Levitä ristikkäisin liikkein pinnalle yhteen paneeliin kerrallaan. Tuotteen ominaisuuksiin kuuluu, että pinnalle alkaa muodostua levityksen jälkeen pieniä pisaroita.

Anna kuivahtaa harmaaksi kalvoksi ja pyyhi pinta kirkkaaksi puhtaalla, kuivalla mikrokuituliinalla. Poispyyhintävaiheessa tuntuu pientä tahmeutta ja vastusta; sekin kuuluu Graphene Nano Spray Coatingin ominaisuuksiin.

Suosittelemme aluksi käsittelemään paneelin kerrallaan ja lisäämään vasta sen jälkeen kerralla käsiteltävän alueen pinta-alaa.

Graphene Nano Spray Coating ei vaadi asettumis- tai kovettumisaikaa ennen auton käyttöönottoa.

Pakkaus- ja muut tiedot
473 ml muovipullo, sumutinpää

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.