303 Aerospace Protectant, 59 ml

Heti varastosta

Hinta: 6,90 690
Kumi- ja muovipintojen ehostus- ja suojatuote

303 Aerospace Protectant on jo lähes legendaarisen maineen saavuttanut vesipohjainen suoja- ja ehostustuote muovi- ja kumipinnoille sekä renkaille. Helppokäyttöinen, kestävä ja riittoisa tuote sopii myös vinyylille, gelcoatille, lasikuidulle, hiilikuidulle ja nahalle (ei mokkanahalle!).

Aerospace Protectant suojaa pintaa haalistumiselta ja palauttaa väriä. Ehostaa pintaa, mutta ei tee siitä kiiltävää tai rasvaisen näköistä vaan jättää miellyttävän satiinisen, vettä ja likaa hylkivän mattapinnan. Tuote antaa pinnoille erittäin hyvän UV-suojan.

Pikaohje
Käsiteltävän pinnan tulee olla puhdas ja kuiva.

Ravista pulloa huolellisesti. Sumuta pieni määrä Aerospace Protectantia joko suoraan pinnalle tai mikrokuitu- tai vaahtomuovilevittimeen ja levitä pinnalle. Vältä yliannostelua. Viimeistele pyyhkimällä puhtaalla mikrokuituliinalla.

Pakkaus- ja muut tiedot
59 ml muovipullo, sormisumutinpää

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
Aerospace Protectant, 473 ml
Aerospace Protectant, 946 ml
Aerospace Protectant, 3,78 l

Arvostele tämä tuote

04.07.2020 - Jylppy

Huipputavaraa. Vanhat muovit elpyy ja tuntuu suojaavankin. Toimii ainakin veneessä ja autossa. Erityiset kiitokset nopeasta toimituksesta, tilaus tiistaina myöhään illalla sisään ja tuote oli 600km päässä räpylöissä torstaina!

17.05.2020 - kookoo

Erittäin hyvä tuote sisustan muovien suojaamiseen mutta jättää omaan makuun ehkä hieman liian kiiltävän pinnan ja työstäessä hankalampi saada yhtenäinen pinta kuin esimerkiksi autofinessen dressle aineella. Erittäin hyvä yleistuote kuitenkin ja suosittelen.

15.04.2019 - Timo

Erinomainen muovipintojen ehostustuote. Pinnoista tulee hienot, mikrokuituliinalla voi säätää pinnan loistoa.