Gtechniq EXOv4 Ultra Durable Hydrophobic Coating, 50 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 99,90
Maalipinnan suojatuote, kestopinnoite

Gtechniq EXOv4 on uusin kehitysversio Gtechniqin maalipinnalle tarkoitetusta kestopinnoitteesta.

EXOv4 antaa pinnalle entistäkin pitkäkestoisempaa suojaa ja kestää hyvin erilaisia pesuaineita. EXOv4 on lisäksi aiempaa helppokäyttöisempi, sillä uusien ainesosien ansiosta työstöaikaa pinnalla on enemmän.

EXOa voi käyttää itsenäisenä tuotteena tai esim. Gtechniq C1:n tai Crystal Serum Lightin päällikerroksena. EXO tekee pinnasta likaa ja vettä hylkivän sekä helpommin puhdistettavan.

Valmistajan ilmoittama kesto: 18-24 kk

Pikaohje
Käsiteltävän pinnan tulee olla täysin puhdas ja kuiva. Suosittelemme maalipinnan koneellista kiillotusta aina ennen kestopinnoitteen asentamista.

Annostele 5-10 tippaa EXOa mukana tulevaan mikrokuitulevittimeen. Levitä pinnalle limittäin menevin liikkein. Käsittele pieni alue (max. 60 cm x 60 cm) kerrallaan.

Käsittelyolosuhteista ja lämpötilasta riippuen odota 1-2 minuuttia ja pyyhi kevyesti ylimääräinen tuote pois pinnalta lyhytnukkaisella mikrokuituliinalla. Viimeistele pyyhkäisemällä uudelleen puhtaalla kuivalla mikrokuituliinalla.

Valmistaja suosittelee kahden EXOv4-kerroksen levittämistä. Kun olet käynyt koko auton läpi, toista käsittely samassa järjestyksessä.

Älä anna käsitellyn pinnan kastua 12 tuntiin. Autoa ei ole suositeltavaa pestä 7 vuorokauteen pinnoitteen levittämisestä.

Pakkaus- ja muut tiedot
Pakkauksen sisältö:

  • 1 kpl EXOv4, 50 ml
  • 1 kpl Gtechniq AP2 Microfibre Applicator (mikrokuitulevitin)
  • 1 pari suojakäsineitä

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
EXOv4, 30 ml

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.