Gtechniq Crystal Serum Light ja EXOv4, 30 ml + 30 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 129,90 12990
Maalipinnan kestopinnoite, tuotepaketti

Tämä tuotepaketti koostuu kahdesta maalipinnalle tarkoitetusta pinnoitteesta: Gtechniq Crystal Serum Light ja Gtechniq EXOv4.

Gtechniq Crystal Serum Light

Crystal Serum Light muodostaa huippukestävän, erittäin kiiltävän, liukkaan, kemiallisesti sitoutuvan epäorgaanisen kerroksen. Kiiltotaso pysyy yli 90 % tasolla selvästi pidempään kuin perinteisillä maalipinnan suojatuotteilla ja auton pesu helpottuu huomattavasti.

Tiivis keraaminen kerros kestää kemikaalien pH arvoja välillä 2-12. Tämän ansiosta myös tiukkaan kiinnittyvä lika kuten pihka, piki ja kalkki ovat helppoja puhdistaa.

Vahoista ja orgaanisista polymeeripinnoitteista poiketen Crystal Serum Light kestää paljon paremmin korkeita ja matalia lämpötiloja välillä -40...+250°C.

Crystal Serum Light on vaativille kuluttajille suunnattu versio saman valmistajan ammattilaispinnoitteesta Crystal Serumista, joka vaatii pinnoitteen poistamiseksi hiontaa P1500 hiomapaperilla.

Crystal Serum Light tarjoaa 80 % Crystal Serumin suorituskyvystä, mutta se se voidaan tarvittaessa poistaa 3-step –kiillotuksella.

Kiillon lisäyksellä, pyörrejälkien estämisellä ja lian hylkivyydellä mitattuna Crystal Serum Light edustaa huipputasoa maalipintojen suojaamisessa.

Gtechniq EXOv4

EXO on Gtechniqin ylivoimaisesti hydrofobisin pinnoite, joka antaa erinomaisen suojan auton maalipinnalle. Helppokäyttöinen EXO tarjoaa erinomaisen lian- ja vedenhylkivyyden (veden kontaktikulma 115 astetta), sietää pesun kaikilla yleisillä pesuaineilla ja kestää jopa 18-24 kuukautta Pohjois-Euroopan vaativissa olosuhteissa.

EXOa voidaan käyttää itsenäisenä tuotteena tai esim. Crystal Serum Lightin päällä lisäämään pinnan hydrofobisuutta.

Pakkaus- ja muut tiedot
Setti sisältää:

  • 1 kpl Crystal Serum Light, 30 ml lasipullo
  • 1 kpl EXOv4, 30 ml lasipullo
  • 2 kpl Gtechniq AP2 Microfibre Applicator (mikrokuitulevitin)
  • 2 paria suojakäsineitä
  • käyttöohjeet

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
CSL + EXO, 50 ml + 50 ml

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.