Bilt Hamber Auto-wash, 300 ml

Heti varastosta

Hinta: 16,90 1690
Autoshampoo kinnaspesuun

Bilt Hamber Auto-wash on ohut, väritön ja hajustamaton autoshampoo, joka ei juurikaan vaahtoa, mutta tekee sen, mitä autoshampoon kuuluukin eli puhdistaa tehokkaasti ja vahaturvallisesti. Auto-wash ei sisällä vahaa, eikä jätä pinnoille mitään ylimääräistä, joten se sopii hyvin myös ennen vahausta tehtävään shampoopesuun. Ympäristöystävällinen.
HUOM! Jos vaahtoa halutaan, Auto-washin saa muodostamaan mukavan vaahdon, kun loppuosa vedestä lisätään ämpäriin painepesurin kautta.

Annostelu/laimennus
5 ml 10 litraan vettä; pullosta riittää jopa 60 pesuun

Pakkaus- ja muut tiedot
300 ml muovipullo, kierrekorkki

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
Auto-wash, 1 l

Arvostele tämä tuote

23.11.2018 - ff

Absoluuttista parhautta. Toimiva ja tehokas ja ainakin maineeltaan hyvin vahaystävällinen shampoo joka on lisäksi vielä riittoisaa ja tulee lujassa ja siistissä pullossa.

02.06.2018 - Teme

En ole vielä törmännyt pesuteholtaan parempaan shampooseen. Ehdotonta eliittiä!

20.04.2018 - Viltsu

Jos etsit autoshampoota, joka ei sisällä hajusteita, väritehosteita tai muuta bling blingiä vaan perustuu pelkästään mahdollisimman tehokkaaseen puhdistustehoon, pesumedian liukuvuuteen ja vahaturvallisuuteen, niin älä etsi pidempään. Se on tässä. Kauhisteletko hintaa? Tästä 300ml pikkupullosta peset autosi n. 60 kertaa. Annan ainoastaan 4 tähteä vain siitä syystä, että välillä itse kaipaan sitä bling blingiä. Muutenhan tämä on 5 tähden tuote :)