Perusteellisen puhdistuksen paketti M

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 144,90 14490 176,80 € 17680
Tuotepaketti maalipinnan perusteelliseen puhdistukseen

Perusteellisen puhdistuksen paketti M sisältää tarvittavat aineet ja välineet auton maalipinnan puhdistukseen silloin kun tarkoituksena on poistaa tavallisen lian lisäksi sekä rautapitoinen lika, pikipisteet että aiemmin käytettyjen vahojen tai muiden suojatuotteiden rippeet. Perusteellisen puhdistuksen jälkeen maalipinta on valmis joko koneelliseen kiillotukseen tai vahan, sealantin tai pinnoitteen asentamiseen.

Pakettiin valitut tuotteet edustavat valikoimamme parhaimmistoa sekä laadultaan että käytettävyydeltään. Näitä tuotteita valikoituu usein myös asiakaskohtaisesti räätälöimiimme tuotepaketteihin. Pakkauskoot on valittu siten, että tuotteet riittävät vähintään yhden henkilöauton käsittelyyn; monikäyttöinen bioliuotin (Bilt Hamber Surfex-HD) ja autoshampoo (Gyeon Q2M Bathe) selvästi pitemmäksikin aikaa.

Paketin tuotteista shampoo, pesukinnas, kuivausliina ja yleiskäyttöiset mikrokuituliinat ovat hyödynnettävissä myös vahauksen jälkeisiin ylläpitopesuihin. Surfex-HD:n muita käyttökohteita ovat esim. vähän likaisemman sisustan pesu sopivasti laimennettuna, moottoritilan pesu jne.

Paketin sisältö:

 • Bilt Hamber Surfex-HD, 1 l
 • PT pullo 947 ml
 • PT kemikaalinkestävä sumutinpää
 • Gyeon Q2M Iron, 500 ml
 • Gyeon Q2M Tar, 500 ml
 • PT harmaa mikrokuituliina, 12 kpl
 • Gyeon Q2M Clay Mild, 100 g
 • Gyeon Q2M ClayLube, 500 ml
 • Gyeon Q2M Bathe, 400 ml
 • Gyeon Q2M Smoothie
 • Gyeon Q2M SilkDryer, 70 cm x 90 cm
 • Gyeon Q2M Prep, 500 ml

Bilt Hamber Surfex-HD on tehokas bioliuotin, jota käytetään ulkopintojen vahanpoistopesussa 15-20 % vahvuisena. Surfexin laimennusta ja käyttöä varten paketissa on mukana sumutinpullo.

Gyeon Q2M Iron on yksi suosituimmista raudanpoistoaineistamme. Iron sumutetaan pinnalle laimentamattomana.

Pienpoistoon löytyy Gyeon Q2M Tar, joka sumutetaan mahdollisimman kuivalle pinnalle ja pyyhitään PT mikrokuituliinalla. Myöskään pienpoistoa ei laimenneta eli Tar sumutetaan pinnalle sellaisenaan.

Savestus tehdään Gyeon Q2M Clay Mild -savella ja sen liukasteeksi käytetään Gyeon Q2M ClayLubea. HUOM! Lue savestukseen liittyviä huomioitamme täältä.

Autoshampooksi valittu Gyeon Q2M Bathe on luokitukseltaan ns. perusshampoo, joka liukastaa pestävän pinnan ja puhdistaa hyvin. Bathe ei jätä pinnalle lisäsuojaa tai mitään jäämiä. Laimenna ämpäriin 15-20 ml shampoota 10 litraan vettä.

Bathe kinnastellaan Gyeon Q2M Smoothie -pesukintaalla, joka on suosituin mikrokuituinen pesukintaamme. Smoothie istuu erinomaisesti käteen ja liukuu pinnalla kevyesti.

Pinta kuivataan lopuksi Gyeon Q2M SilkDryerilla, joka on huippusuosittu, erittäin imukykyinen kuivausliina. Sen erikoisominaisuuksiin kuuluu mm. liinan liukuminen pinnalla erittäinen kevyesti märkänäkin.

Viimeisenä vaiheena ennen vahausta tai pinnoitusta pinta pyyhitään Gyeon Q2M Prepilla ja PT mikrokuituliinoilla. Näin varmistetaan pinnan täydellinen rasvattomuus, jotta vaha tai muu suojatuote saa mahdollisimman hyvän tartunnan.

Paketissa toimitettavien PT mikrokuituliinojen (12 kpl) väri saattaa vaihdella. Liinojen väri voi olla musta, harmaa, valkoinen, sininen, keltainen, vaaleanvihreä tai vaaleanpunainen.

Yksityiskohtaisempia ohjeita ja vinkkejä eri työvaiheisiin voit lukea perusteellisen puhdistuksen ohjeestamme.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.