Perusteellisen puhdistuksen paketti L

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 224,90 22490 259,40 € 25940
Laaja tuotepaketti maalipinnan perusteelliseen puhdistukseen

Perusteellisen puhdistuksen paketti L sisältää tarvittavat aineet ja välineet auton maalipinnan puhdistukseen silloin kun tarkoituksena on poistaa tavallisen lian lisäksi sekä rautapitoinen lika, pikipisteet että aiemmin käytettyjen vahojen tai muiden suojatuotteiden rippeet. Perusteellisen puhdistuksen jälkeen maalipinta on valmis joko koneelliseen kiillotukseen tai vahan, sealantin tai pinnoitteen asentamiseen.

L-koon paketti on laajempi ja se sisältää suurempia pakkauskokoja kuin edullisempi M-koon paketti. Pesukintaita on kaksi, samoin kuivausliinoja. Lisäksi perustason PT mikrokuituliinojen lisäksi mukana on kolme erittäin pehmeää ns. reunatonta liinaa. Surfex-HD:n käyttöön paketissa on perustason sumutinpullon sijaan kaksitoiminen sumutinpullo, jolla sumuttelu sujuu nopeammin ja tehokkaammin.

Pakettiin valitut tuotteet edustavat valikoimamme parhaimmistoa sekä laadultaan että käytettävyydeltään. Näitä tuotteita valikoituu usein myös asiakaskohtaisesti räätälöimiimme tuotepaketteihin. Pakkauskoot on valittu siten, että tuotteet riittävät vähintään kahden henkilöauton käsittelyyn; monikäyttöinen bioliuotin (Bilt Hamber Surfex-HD) ja autoshampoo (Bilt Hamber Auto-wash) selvästi pitemmäksikin aikaa.

Paketin tuotteista shampoo, pesukintaat, kuivausliinat ja muut mikrokuituliinat ovat hyödynnettävissä myös vahauksen jälkeisiin ylläpitopesuihin. Surfex-HD:n muita käyttökohteita ovat esim. vähän likaisemman sisustan pesu sopivasti laimennettuna, moottoritilan pesu jne.

Paketin sisältö:

 • Bilt Hamber Surfex-HD, 5 l
 • Kwazar Mercury Super Pro+ 360, 1 l
 • PT synteettinen lammaspesukinnas
 • Bilt Hamber Korrosol, 1 l
 • Nanolex Tar Remover, 750 ml
 • PT harmaa mikrokuituliina, 12 kpl
 • Bilt Hamber Auto-clay soft, 200 g
 • Nanolex Clay Lube, 750 ml
 • Bilt Hamber Auto-wash, 300 ml
 • Gyeon Q2M Smoothie
 • Gyeon Q2M SilkDryer, 70 cm x 90 cm
 • PT sininen mikrokuitukuivausliina
 • Bilt Hamber Cleanser-fluid, 500 ml
 • PT punainen mikrokuituliina (3 kpl)

Bilt Hamber Surfex-HD on tehokas bioliuotin, jota käytetään ulkopintojen vahanpoistopesussa 15-20 % vahvuisena. Surfexin laimennusta ja käyttöä varten paketissa on mukana kaksitoiminen sumutinpullo, joka sumuttaa sekä liipaisimen painalluksen että vapautuksen aikana.

Bilt Hamber Korrosol on suosituin raudanpoistoaineemme. Korrosol sumutetaan pinnalle laimentamattomana.

Pienpoisto tehdään tehokkaalla Nanolex Tar Removerilla, joka sumutetaan mahdollisimman kuivalle pinnalle ja pyyhitään PT mikrokuituliinalla. Myöskään pienpoistoa ei laimenneta eli Tar Removeria käytetään sellaisenaan.

Savestus tehdään Bilt Hamber Auto-clay Softilla ja sen liukasteena käytetään Nanolex Clay Lubea. HUOM! Lue savestukseen liittyviä huomioitamme täältä.

Bilt Hamber Auto-wash on luokitukseltaan ns. perusshampoo, joka liukastaa pestävän pinnan ja puhdistaa hyvin. Se ei jätä pinnalle lisäsuojaa tai mitään jäämiä. Laimenna ämpäriin 5-10 ml shampoota 10 litraan vettä.

Auto-wash kinnastellaan Gyeon Q2M Smoothie -pesukintaalla, joka on suosituin mikrokuituinen pesukintaamme. Smoothie istuu erinomaisesti käteen ja liukuu pinnalla kevyesti. Helmoille, lokasuojien reunoille ym. likaisemmille paikoille paketissa on mukana PT synteettinen lammaspesukinnas.

Pinta kuivataan lopuksi Gyeon Q2M SilkDryerilla, joka on huippusuosittu, erittäin imukykyinen kuivausliina. Sen erikoisominaisuuksiin kuuluu mm. liinan liukuminen pinnalla erittäinen kevyesti märkänäkin. SilkDryerin lisäksi paketissa on myös PT sininen mikrokuitukuivausliina, jota kannattaa hyödyntää esim. helmojen ja luukkujen välien kuivaukseen.

Viimeisenä vaiheena ennen vahausta tai pinnoitusta pinta pyyhitään Bilt Hamber Cleanser-fluidilla ja PT mikrokuituliinoilla. Näin varmistetaan pinnan täydellinen rasvattomuus, jotta vaha tai muu suojatuote saa mahdollisimman hyvän tartunnan.

Paketissa toimitettavien PT mikrokuituliinojen (12 kpl) väri saattaa vaihdella. Liinojen väri voi olla musta, harmaa, valkoinen, sininen, keltainen, vaaleanvihreä tai vaaleanpunainen.

PT tuuheat mikrokuituliinat (3 kpl) toimitetaan paketissa punaisina, mustina tai violetteina.

Yksityiskohtaisempia ohjeita ja vinkkejä eri työvaiheisiin voit lukea perusteellisen puhdistuksen ohjeestamme.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.