Gyeon Q2M SilkDryer, 70 cm x 90 cm

Heti varastosta

Hinta: 22,90 2290

Pitkänukkainen mikrokuitukuivausliina

Gyeon Q2M SilkDryer on imukykyinen, pitkänukkainen kuivausliina. SilkDryerin nukka on kierrettyä, umpilenkkistä mikrokuitumateriaalia, minkä ansiosta se on pinnoille hellävarainen. Nukan "liukkaus" helpottaa liinan liu'uttamista pinnalla kevyesti.

Käytä kuivaamiseen ainoastaan liinan pitkänukkaista puolta.

Koko ja ominaisuudet

  • 70 cm x 90 cm

Saatavana myös pienempi koko: Gyeon Q2M SilkDryer, 50 cm x 55 cm

Pesuohje
Mikrokuituliinat voidaan pestä koneessa 60 asteessa tai käsin. Pese liinat aina ennen ensimmäistä käyttöä. Suosittelemme käyttämään erityisesti mikrokuidun pesuun tarkoitettua pesuainetta, joka puhdistaa tehokkaasti ja pitää liinat hyväkuntoisina, tuuheina ja imukykyisinä pitkään.

Kokeile liinojen pesuun jotakin seuraavista:

Arvostele tämä tuote

18.07.2019 - Topinho44

Täällä on arvosteluissa että kuivaa helposti ison/keskikokoisen farmarin, mutta voin lisätä tähän että tällä kuivaa helposti myös täyskorkean tila-auton.
Eli siis paras liina mitä minä olen henkilökohtaisesti käyttänyt 5/5!

10.06.2019 - Ville

Erinomainen kuivausliina. Yhtenä isona ominaisuutena tässä on se, että imee kuivanakin vesipisarat maalipinnalta todella hyvin.

Hieman ohuempi muihin liinoihin verrattaessa, mutta se ei tunnu olevan ollenkaan huono asia. Mikäli tuntuu liian ohkaiselta niin voi kääntää näppärästi moninkerroin.

17.04.2019 - Teemu

Todella hyvä kuivausliina!
Kuivausliinaa etsivä, älä turhaan katsele muita. Tällä on aivan käsittämätön imukyky, ja jaksaa imeä ison farmariautollisen vettä. Kuivaus onnistuu riipunnassa telineellä, ja itsellä oli 24 tunnissa täysin kuiva ja valmis uuteen kuivaukseen.
Bonuksena vielä, että tämän läpi tuntee sormille, jos maalipinnassa on "karheutta", eli likaa / suolaa / rautaa / pihkaa.

22.09.2018 - Juuso

Mahtavan imukykyinen kuivausliina, liukuu hyvin maalipinnalla ja yhdellä liinalla saa hyvin kuivattua keskikokoisen auton.

31.01.2018 - Puunaaja

Aivan käsittämätön tuote!!! Sain vahvan suosituksen ammattilaiselta ja päätin kokeilla - liukuu ajatuksen voimalla ja imee vettä järjettömästi.