Gyeon Q2M LeatherCleaner Mild, 500 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 12,90 1290
Hellävarainen nahanpuhdistusaine

Gyeonin nahanpuhdistusaine on uudistunut siten, että aiemman Q2M LeatherCleanerin tilalle on tullut kaksi puhdistusteholtaan eritasoista tuotetta: Q2M LeatherCleaner Mild ja Q2M LeatherCleaner Strong, joista jälkimmäinen on lähempänä alkuperäistä Q2M LeatherCleaneria. Näistä valitaan sopivampi kohteen likaisuuden mukaan.

Q2M LeatherCleaner Mild on mieto, mutta kuitenkin riittävän tehokas puhdistusaine poistamaan normaalin lian ja rasvajäämät nahasta ennen suojatuotteen levittämistä. Mild-versio on tarkoitettu uusille, hyväkuntoisille tai hyvin hoidetuille nahkapinnoille, joissa ei ole pinttynyttä likaa.

Q2M LeatherCleaner Mild ei sisällä hoitavia aineita, eikä jätä pinnalle jäämiä, joten se sopii oivallisesti nahkapinnan puhdistamiseen ennen nahkapinnoitteen levittämistä.

Pikaohje
Kevyeen likaan ja ylläpitopuhdistukseen: Sumuta pari painallusta pitkänukkaiseen mikrokuituliinaan tai puuvillaliinaan ja pyyhi pintaa kevyesti.

Vaikeampaan likaan: Sumuta suoraan pinnalle ja käytä puhdistuksessa apuna esim. pehmeää nahanpuhdistusharjaa. Poista irronnut lika ja loppu puhdistusaine pehmeällä mikrokuitu- tai puuvillaliinalla.

Pakkaus- ja muut tiedot
500 ml muovipullo, kierrekorkki, irrallinen sumutinpää

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.