Detail Guardz Dirt Lock Pad Washer, sininen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 74,90 7490
Laikkapesuri

Detail Guardz Dirt Lock Pad Washer on uusin ja mielestämme myös paras kiillotuslaikkojen pesuun suunniteltu apuväline. Sen käyttämiseen ei tarvita kiillotuskonetta, vaan työ tehdään käsivoimin. Laikkojen puhdistaminen sujuu Dirt Lock Pad Washerin avulla kuitenkin huomattavasti tehokkaammin ja miellyttävämmin kuin sormin puristelemalla.

Dirt Lock Pad Washerin toiminta perustuu yksinkertaiseen mutta tehokkaaseen huuhtelevan veden suihkuamiseen kohti puhdistettavan laikan pintaa. Irronnut lika puristuu ulos laikasta saman liikkeen aikana.

Dirt Lock Pad Washerilla on monia etuja kiillotuskoneella käytettävään laikkapesuriin verrattuna:

  • sähköllä toimiva kiillotuskone ei joudu vedelle alttiiksi
  • toimintaperiaate on tehokkaampi, koska liike huuhtelee irronneen lian pois
  • laikat kestävät pesua huomattavasti useampia kertoja, koska mekaanista hankausta ritilää vasten ei pääse tapahtumaan
  • Dirt Lock -pohjaritilän rakenne estää kiillotusainejäämien nousun takaisin pesuveteen

HUOM! Tämä tuote sisältää vain itse laikanpesuvälineen. Lisäksi tarvitset ämpärin, Detail Guardz Dirt Lock -pohjaritilän sekä sopivaa pesuainetta. Dirt Lock Pad Washer ei sovi muihin hiekanerottimiin/pohjaritilöihin. Ämpäriksi suosittelemme Grit Guardin 18 litran vetoista ämpäriä.

Pikaohje
Kiinnitä Pad Washer paikoilleen Dirt Lock -ritilään painamalla ja aseta kokonaisuus ämpärin pohjalle. Laske ämpäriin lämmintä vettä. Vettä kannattaa laittaa vähintään niin paljon, että laikanpitimen levy jää reilusti vedenpinnan alle myös yläasennossaan. Näin vesi ei pääse loiskumaan häiritsevästi.

Kiinnitä laikka pitimen tarrapintaan. Sumuta laikkojen puhdistamiseen soveltuvaa pesuainetta laikkaan (suosittelemme Detail Guardz Polishing Spray Cleaneria). Painele laikkaa pitimen avulla Pad Washerin kuperaa pintaa vasten. Kallistele pitimen tankoa työn aikana ympyrämäisesti, jolloin saat hyvän pesutehon laikan reunoille saakka. Jatka pesua laikan likaisuudesta riippuen 10-30 sekuntia.

Toista tarvittaessa erittäin likaisille ja pahasti kuivumaan päässeille laikoille. Irrota laikka pitimestä, rutista se kuivaksi valuvasta vedestä ja aseta kuivumaan tarrapinta ylöspäin.

Pakkaus- ja muut tiedot
Pakkauksen sisältö:

  • Detail Guardz Dirt Lock Pad Washer
  • velcro-tarrapinnalla varustettu varrellinen pidin pestävälle laikalle
  • seinäkiinnike, jolla Pad Washer ja laikanpidin saadaan säilytykseen seinälle
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.